דו קרב בין מירי מסיקה לנינט מי תנצח?
D dragonit12 New member 24/12/06 #2 אני מעדיפה... את שתיהן... אי אפשר שיר אחד של נינט שיר אחד של מסיקה?! ואז חצי שיר של נינט וחצי שיר של מסיקה..? הכי טוב!! הבחירה וההחלטה קשות מדיי..
אני מעדיפה... את שתיהן... אי אפשר שיר אחד של נינט שיר אחד של מסיקה?! ואז חצי שיר של נינט וחצי שיר של מסיקה..? הכי טוב!! הבחירה וההחלטה קשות מדיי..
T tkuihehr New member 24/12/06 #8 יכול להיות תיקו הם עושים את זה לפעמים, ושמים 2 שירים לכל צד. ואם יש להם איזה שיר משותף [או שאחד כמתב לשני] אז משמיעים אותו גם...
יכול להיות תיקו הם עושים את זה לפעמים, ושמים 2 שירים לכל צד. ואם יש להם איזה שיר משותף [או שאחד כמתב לשני] אז משמיעים אותו גם...
D dragonit12 New member 24/12/06 #14 מגניב.. חבל שלא היה... ודיי ברור גם למה לא היה... אבל היה בסדר.. והשירים היו בסדר...
I Inbar789 New member 24/12/06 #3 אני רוצה מירי!!!../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif אבל בטח המעריצים של נינט לא יתנו לה לנצח מירי
אני רוצה מירי!!!../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif אבל בטח המעריצים של נינט לא יתנו לה לנצח מירי
I Inbar789 New member 24/12/06 #10 שמעתי את אם תבוא../images/Emo103.gif ומקיץ אל חלום.. נראלי השלישי היה היא יודעת, אבל לא בטוח ><
T tkuihehr New member 24/12/06 #11 טוב, נחמד סה"כ אבל היה הרבה יותר טוב אם מירי היתה זוכה [לא שזה משנה, לא שמעתי, אבל מירי יותר שווה]