דו-שיח בין שני ברידג´יסטים..

דו-שיח בין שני ברידג´יסטים.. ../images/Emo3.gif

תגיד לי למה פתחת ב-"1NT" כשהיו לך 5 ספיידים ? כי,כי,כי,היו לי 15 נקודות והכי גבוה היה "D" וגם ה-"J" היה בחוץ.. באמת?..מי לימד אותך לשחק בכלל ? אותי ? אדריאן שוורץ,אותו האידיוט שלימד אותך..אבל רואים שלא הצליח.. אהה,באמת ? סיפרו לי שלקחת אצלו פעמיים את קורס המבוא וכשרצית פעם שלישית.. הוא הפסיק ללמד בבית הלוחם.. טוב, עיזבי עיזבי..יותר אני לא משחק איתך.. אהה באמת ? כולם יודעים שאתה משחק איתי כי אתה מאוהב בי,ומציע לי טרמפ הביתה.. אני? אני ? אני ? כן...אתה,ועוד פעם אתה.. וככה זה ממשיך.. זו היתה הפסקה בתחרות ברידג´ בבית הלוחם-אפקה..ימי ה´.. מרק. ו

אז,אחרי ההפסקה..

בסוף,כמובן,היתה עוד מריבה בסגנון של.. רק שתדעי,שרק בגלל ששיחקת גרוע יצאנו כל כך נמוך הערב.. אהה באמת ? אני לא אשמה שאשתך עושה לך סנקציות ואתה מביא לפה את הבית.. תראי,זו הפעם האחרונה שאנחנו משחקים ביחד.. מיצאי לך שותף אחר אין בעיה,עומדים אצלי בתור אהה באמת ? ואני כבר לא נחשב ? אתה נחשב,אבל אם תמשיך ככה תמצא שאינך בר-החלפה.. טוב,תראי,דוקא בחלוקה האחרונה עשית דבר גאוני.. אתה רואה ? גם לך יכול לקרות טוב,טוב,איפה המכונית..בואי ניסע.. לא,בואי נקח אספרסו קודם.. אהה באמת ? טוב,אני רוצה דוקא תה עם לימון טוב,טוב..בואי כבר.. מרק.

magy

New member
דיברתי על המשחק עצמו

המשחק הגאוני, , המרתק.... לא דיברתי על האנשים שמשחקים אותו.. לא אמרתי העולם מכוער......אני אומרת שהעולם יפה, האנשים מכוערים לא הבית מכוער.....אלא אנשיו לא הפורומים, אלא מבקריו וכן הלאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה משחק שאין עוררין עליו, אפשר ללמוד אותו בשנת שבתון של מורות ולקבל נקודות ....וגמול... מדובר אפילו על משהו בבגרויות, או משהו אחר שקשור ללימודים גבוהים וילדים .....משחקים מעולה....... המשחק היחיד שאין בו אלמנט של בלוףףףףףףףףףףףףףףףףףף את הדיאלוגים , אני מכירע......רע..... מזוית אישית..... (חממה - קרית מוצקין ...המורה ממי הרדוף, הסטייל.....אקול)

בודאי,שאין לומר מילה רעה..

לגבי המשחק עצמו זקוקים בו להגיון צרוף בשילוב אינטואיציה וקצת מזל..לא מזיק אבל..מה שמסביב מגי

למעלה