דו-שיח מקורי במיוחד- לחג

rico y famoso

New member
דו-שיח מקורי במיוחד- לחג../images/Emo87.gif

הזדמנתי באחד מהימים החמים אל ביתה של נטליה אוריירו, כוכבת וזמרת. חד משמע. הכוכבת שופעת היופי התפרצה בסדרת צחוקים למראה העלוב שלי אך דאגה מיד לתת לי חולצה ומכנסיים. נטליה: זה הולם אותך בהחלט. אני: אבל נטליה!!!!! נטליה פורצת בצחוק ומבטלת את התדהמה בתנועת היד הרגילה שלה. ברקע כרגיל השיר הנצחי קמביו דולור ונטליה מתפרצת בשיר של עצמה. אני יושב וממתין שהיא תסיים להתפרץ באופן מופלא זה. נטליה: תסלח לי- זה הקיץ משגע אותי. אני: קיץ? מי אמר? נטליה: החדשות. אני: אה. נטליה: באת מטעם איזה עיתון.... נדמה לי ראש 1 בישראל. אני: כן.... עיתון משעמם....... נטליה מצחקקת בבושה ומחכה לשאלות שלי. אני: איך זה להיות כוכבת? נטליה: כרגיל. מה זה חשוב אם יש לך שם מפורסם וקול יפה? העיקר האישיות שלך. אני: מה דעתך על סלסטה סיד למשל, שרואים אותה מתפשטת בסידרה שלה? נטליה: שתעשה חיים!!!!!!! מי אני שאתערב בחיים שלה?! אני: ופאבלו? נטליה: איזה? אני: ראגו. נטליה: אוי- הבחור המתוק הזה!!!!! היה לי מזל לשחק איתו!!!!! אני: איזה זיכרונות יש לך מבובה פראית? נטליה: צחוקים, פקונדו ארנה, והרבה מאוד פיספוסים. אני: וקאצ'ורה? נטליה: מה אגיד- השחקנית ורוניקה וולמאס (ברנרדה) היא גדולההההההההההה וממש כיף לראות אותה!!!!!! אני: תוכניות לעתיד יש? נטליה: ילד. וקריירה עשירה במוזיקה וטלוויזיה. אני מקווה לחזור לטלנובלות בקרוב כי זה משהו קסום. אני: תגדירי את העבודה שלך ב"קאצ'ורה". נטליה: משעשעת ומטורפת. במיוחד עם ורוניקה ופאבלו. אני: רוצה לעשות עוד טלנובלה עם פקונדו? נטליה: כן. למה לא? הוא בחור מקסים וממש סקסי..... אני: וריקרדו מוז'ו? נטליה: הוא ממש מתוק. למרות הגיל אני מאמינה שהאהבה לא משנה לו גם אם הוא בן 70. אני מאמינה שלא מריך לפסול את כל הסטיגמות האפשריות. למשל אם אני מתפשטת זה אומר שאני זונה? אני: מחשבה מעניינת. תודה נטליה. היא מקריצה קריצה וחיוך ומיד מגישה עוגיות. אין אין על המלכה הזאת. מאת: פרמין דל בוסקו, בואנוס איירס.

perrinat

New member
../images/Emo127.gifמאאאאאגנייייייייייייב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אוי, זה מעולה
אפשר לעשות כזה לעוד כוכבים
כל הכבוד ניר

nini15

New member
טוב לא ידעתי בדיוק איפה לשים את

זה אז תקעתי את זה פה (דנה את צודקת שמתרגלים זה הולך מהר
)

קרלוצה

New member
איזה יפיוף!!!!../images/Emo13.gif

וזה מדהייייים כל הכבוד!!!! אני שמחה שהולך לך כבר יותר מהר
!!

קרלוצה

New member
ווואייי מקסים../images/Emo127.gif

ובאמת אפשר לעשות לעוד שחקנים זה יכול להיות מגניב....

rico y famoso

New member
פקונדו ארנה../images/Emo87.gif

בזמן שהזעתי וטרחתי לא לקטר על הסלעים, פקונדו ארנה המלך מסיים להשתין וממתין שאעלה לפסגה. זה יום חם מאוד ואיזבל בורחת אל הקרוון שלה. פקונדו לא מתבייש ומסתובב עם תחתונים בלבד. אני: ואם העיתונאים יצלמו אותך? פקונדו: שיצלמו. מה אכפת לי? יש לי גוף יפה אז אני אנצל אותו. איזבל מצחקקת מתוך הקרוון ופקונדו מחייך. ארנה דורש בשלום ישראל ונזכר כשהיה בישראל בטקס ויוה 2000. פקונדו: אני רוצה עוד טקס!!!!!! היה ממש מדהים שם. זה כמו חוויה בלתי נשכחת. אני: ומה עם בובה פראית? פקונדו: חוויה נוסטלגית. למעשה זו פעם שלישית ששיחקתי עם ג'ינו ריני (רמון) כי בפנינה שחורה הוא רצח אותי ובזינגרה הייתי חולה סרטן. זה ממש תענוג גם לשחק שוב עם לידיה למיסון (אנחליקה) ובקיצור- העלילה של בובה הייתה ממש מעניינת. אני: ויאגו? פקונדו: קודם כל, מי שהיה אמור לשחק את אלדו היה ארתורו מאלי ז"ל. הוא מת בדיוקלפני יאגו ולכן היה קשה לשחק ביאגו בלי ארתורו. למזלי נורברטו דיאזה היה שם ולקח את התפקיד והוא עושה את זה מצויין. ג'ינאלה פשוט שחקנית מקסימה. איזבל: ואני לא שחקנית טובה? הופעתי בבובה פראית בתפקיד קצרצר, בתפקיד פליסטיאס ב"קיץ נצחי", ותפקיד באהבה לטינית, אני שחקנית!!!! אני שותק ופקונדו מלחש לה מילים שירגיעו אותה באוזן. היא נרגעת ובורחת שוב לקרוון. וכן- היא לבושה חזייה ותחתונים. פקונדו לא מתבייש בחברתו. הוא אומר שמצידו שאיזבל תהיה עירומה- העיקר שתרגיש טוב עם עצמה. אני: רוצה לשחק שוב עם נטליה? פקונדו: למה לא? היא שחקנית מתוקה מאוד וכיף לשחק איתה. איזבל מצווחת ופקונדו קופץ מעל הסלע שעליו ישב ורץ לקרוון. סה"כ כוויה לאיזבל ביד. פקונדו ממהר להתלבש ומתנצל על קטיעת הראיון. אני מבטל את ההתנצלות וקובע ראיון נוסף. איזבל מצווחת בכאב ברקע. הבנות של ראש 1 ישמחו לשמוע שהיא נכוותה. פרמין דל בוסקו- בואנוס איירס.

y o n i X

New member
../images/Emo127.gif איזה יפה!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וגם מצחיק!!
תפוז חייבים להשאיר את האמוטיקון הזה!!!!!!!

buzaglo

New member
ניר כנס../images/Emo41.gif

טוב מוכשר כבר אמרתי? כן , כמה וכמה פעמים. בטח מאוד קשה לך להגיד דברים טובים על פקו ונטי
{איזבל שיחקה גם את כרמן ב"יורש"} "אני שותק ופקונדו מלחש לה מילים שירגיעו אותה באוזן" אתה לא ראיתה טוב פקו נתן לה לק באוזן

למעלה