דזייר לא עולה

• פותח הנושא ACDG
  • פורסם בתאריך

ACDG

New member
דזייר לא עולה

קבלתי היום מתנה מעניינת HTC Desire שנקנה בקפריסין (דיוטי פרי). מודל A8181 ביקרתי באורנג' הסמוך לביתי להתקנת סים דור 3.5 לצערי הטלפון אינו מבצע שום פעולה שניראית כמו "עליה" והוא נשאר תקוע על מסך לבן עם HTC ירוק למשך שעות. גם לאחר ביצוע איתחול קשה. היות וקשה לראות צעצוע שכזה מונח כחפץ שאין לו שימוש על השולחן אני שולח כאן שאלת השאלות: מה קורה עם מכשיר שכזה, האם הוא בכלל תומך ברשת אורנג' (אמור לתצוך לפי הספרות), מה עושים כדי להאיץ עליה, האם יש בעל נסיון שיכול לתרום לפתרון הגיוני. עוד... ה DESIRE נדלק ונשאר תקוע על המסך הלבן, כל זאת אחרי כמה מעגלי הדלקת מסך/כיבוי המלווים ברטט המושג ROOT אינו מוכר לי ולכן אין כאן תשובה ברורה. אם זה אמור להגיע עם מכשיר בתול סביר להניח שכן אולם אם זה עדכון - אז לא. המכשיר חדש בן יומו ולא הותקן בו דבר - לא עברית ולא תכנה אחרת. נסיון להדליק ללא כרטיס הסים וללא כרטיס הזכרון לא העלה שינוי. אפילו לא ראיתי את עמוד הבית. ראה שורה ראשונה מעלה. FASTBOOT לא עובד כרגע אם לחיצה ארוכה אומרת מעבר ל15 שניות ?

DToNAToR

New member
אין קשר לאורנג'

הטלפון נראה תקול. אם אין באפשרותך לנצל את האחריות עליו (לא יודע מה המדיניות של דיוטי פרי), אז גש לאחת מחנויות הטלפונים הפרטיות שגם מנהלת מעבדת תיקונים (רובן כאלה) ובקש מהם שיעיפו מבט במכשיר. יש מצב שאפשר לתקן אותו ע"י צריבה פשוטה של ה firmware.

ACDG

New member
Desire מייאש

תודה, היום התחלתי לשקול את האפשרות לקפוץ לאחת שכזו. ראיתי ש GoMobile מוכרים את הדזייר. האם יש נסיון חיובי עימם - מעבדה בתל אביב... כנראה שאין ברירה אלא אם כן יש המלצה על שירות במינכן, גרמניה. אני שם בשבוע הבא לרגל עבודה ואוכל כנראה להקדיש מעט זמן לנושא. תודה

למעלה