דחוווווווווווווווווף.......

s n u p y

New member
דחוווווווווווווווווף.......

יש לי שאלה..מישו מכיר את הטיפול במיונז לשיער? ששמים מיונז בשביל שיער חלק? אם כן מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד?????

shloמי

New member
../images/Emo39.gif מיונז לשיער......

הכוונה למיונז טבעי שנעשה בבית מביצים ושמן בלבד ולא ממיונז מהמכולת . להקציף ביצה ושמן יחד ולחפוף את השיער, תוך כדי עיסוי הקרקפת ושטיפה במים פושרים בלבד לאחר חמש דקות . לידיעה כללית על המיונז. מיונז מהמכולת מכיל חומרים משמרים שלא בריאים לנו, כגון: E 412 : חומר סיבי מתפיח, מייצב ומתחלב, עשוי מפולים של הצמח "קיימופסיס טטראגונולובה" שהתכונה שלו העיקרית לספוג נוזלים ולהתנפח בתוך מערכת העיכול ולגרום לתחושב שובע, רק שהוא עלול לגרום לנפיחות בבטן עד כדי חסימת מעיים . E 200 : ברמות גבוהות עלולה חומצה סורבית לגרום לתגובה אלרגית, בעיקר לגירויי עור ואורטיקריה אצל בני אדם רגישים. E 211 : עלול לגרום בעיקר לאלרגיות, אסטמה, היפראקטיביות, הפרעות קשב, הפרעות ריכוז, לפריחה על העור ולהפרעה בעיכול . בברכת אור ואהבה שלומי

Riki10

New member
מיונז ../images/Emo39.gif

המיונז מהמכולת, זה נשמע ממש נורא ! אם כך מהם הכמויות המדוייקות להכנת מיונז ביתי?

shloמי

New member
../images/Emo39.gifמתכון מדוייק.....

למיונז, תוכלי לשאול פה, הם המומחים\יות

s n u p y

New member
אמממ..

קודם כל תודה...ומה בערך הכמויות של השמן והביצים שצריך לשים כדי לקבל את המיונז לשיער הזה?... וזה עושה תשיער חלק כאילו?..כי זו הכוונה שלי ..וככה שמעתי...

למעלה