דחווווווווווף חיים ומוות!

sea a

New member
דחווווווווווף חיים ומוות!

הגורת חתולים שלי משהו קרה לה תצילו אותה פליז!Q יצאתי איתה החוצה שתעשה צרכים ופתאום היא התחילה לעשות רפלקסים כזה ולהתפרפר על הריצפה ליישר את הרגליים האחוריות ולמתוח אותן ואז לחצתי לה כזה על הבטן ועל הצלעות למטרה לעזור לה לנשום והיא התחילה להתפרפר לי בידיים וזה כ"כ מפחיד ואז היא הקיאה היה קצת קצף והיא הלכה כזה לפינה עכשיו הכנסתי אותה הביתה ואני מחזיקה אותה על הידיים עם מגבת כזה עטפתי אותה כמו תינוקת והיא כזה רדומה היא עוצמת עיניים לפעמים כזה וחלשה.. מה קורה לה היא עומדת למות??! :/ מה לעשות מה להביא לה תעזרו לי פליזזזזזז

sea a

New member
אבל

אין שם אף אחד מהאיזור שלייייייייייייייייייי מה אני יעשה אני חייבת לדעת מה לתת לה שתרגיש יותר טוב

xslf

New member
מאיזה איזור את בארץ?

לוטרינר שלך אין טלפון חירום? מהתיאור שלך זה יכול להיות כל דבר- החל מהרעלה וכלה באפילפסיה. בבקשה התקשרי לוטרינר! זה לא משהו שמאבחנים באינטרנט ומטפלים בבית לבד.

xslf

New member
אנא עדכני. האם יצרת קשר עם וטרינר?

מה שלום הגורה?

sea a

New member
היי אממ

היי אני לא יודעת איך להגדיר התקשרתי לוטרינר אחד שיביא לי בטלפון הסבר מה יכול להיות וכנראה שיש לה אפילסופיה או איך שקוראים לזה שיש התקפים בעצבים... כי זה קרה לה שוב היא פשוט מתחילה לקפוץ ולהשתולל ופתאום היא נרגעת מוטשת כזאת ונרדמת..... כרגע היא ישנה אני מפחדת לקום בבוקר והיא תמות היא פה אצלי בחדר, אני לא מסוגלת לתת לה להיות בקור אפילו

xslf

New member
אני שמחה שדיברת עם וטרינר

אם זה אכן אפילפסיה, יש תרופות שיכולות למנוע התקפים. קודם כל תני לה חיבוק גדול ממני, וכדאי ביום ראשון על הבוקר להתקשר לוטרינר הקבוע ולקבוע תור. ככה הוא יוכל לבדוק את הגורה ולתת לה מרשם לתרופה יעילה.

למעלה