דחוווווווווף, דחוף ביותר

gorly00

New member
דחוווווווווף, דחוף ביותר

בקשה לנירה , למועדונית בקריות , 15 ילדים בגילאי 5-8 בסיכון, חסרי אמצעים שנמצאים יום יום 5 שעות במועדונית מאוד מוזנחת, ילדים ממשפחות מרובות ילדים עם בעיות משפחתיות כלכליות ועוד, הילדים נמצאים במועדונית על מנת שלא יסתובבו חסרי מעש ברחובות או לבד בבתים. המועדונית מוזנחת ללא משחקים כלל והילדים שם משועממים וכל היום יושבים חסרי תעסוקה ועצובים הם לא רוצים להשאר שם מכיוון שאין להם מה לעשות,הם זקוקים שם ל: משחקי קופסא , משחקי חצר, ספרים, כדורים,בובות, טלביזיה, אם יש אפשרות גם לוידאו או מחשב יהיה מעולה וכל משחק אחר שיש ויוכל לשמח אותם יתקבל בברכה דחוף בבקשה והרבה תודה לכל מי שמוכן לעזור.

gorly00

New member
../images/Emo53.gif לנירה בקשר למועדונית

בקשר לבקשתי לגבי המועדונית המוזנחת והילדים בסיכון , יש סיכוי לקצת עזרה? רשמתי מה חסר להם שם, המצב ממש חמור כל עזרה תתקבל בברכה.

gorly00

New member
רשמתי בבקשה למעלה למה

הם זקוקים שם, כל משחק שיש יעזור, תודה מראש

אין כלום?

מה עם הרווחה? משרד החינוך? מי המדריך/מורה שלהם? אם הבית? תנועת נוער שתעזור? נערים/ות במחויבות אישית?

נירה63

New member
יש לי משחקי שולחן עבורכם ...

אני רק מבקשת לתאם עם מדריכת המועדונית. שוחחתי הבוקר עם עו"ס ברווחה, מחכה לשמוע גם היא מהמדריכה במועדונית. חוץ מזה דברנו על הכנת מכתב לטמבור בעכו, הם מוכנים לתרום צבעים, רק בקשו מכתב מסודר. כמו שדברנו בטלפון יש לי משחקי שולחן, כמה בובות דובים ספרי קריאה וקלטות וידיו... רק תתאמי איתי כיצד להעביר אליכם. ערב טוב נירה.

gorly00

New member
לנירה שלום../images/Emo14.gif כשמבטיחים צריך

לדעת לעמוד מאחורי ההבטחות, פרסמתי בפורום הודעה לגבי המועדונית שיש בה 15 ילדים בסיכון , את פנית אלי על גבי הפורום בקול תרועה והבטחות כזב, אמרת לי שדיברת עם עו"ס ברווחה- אפשר לדעת את שמה? וכן אמרת לי שדיברת עם ראש המנהלה חדווה טריגר פניתי אליה והיא אמרה לי שלא דיברת איתה כלל, כמו כן אמרת שיש לך כ_ 10 משחקי קופסא ועוד משחקים אחרים ואף הבטחת שתבואי למועדונית להביא את הכל, המדריכות והילדים9 ציפו לך בקוצר רוח ו,,,,, כלום, הכל לשווא , את מתעלמת מההודעות שלי והטלפונים וממש מתחמקת ממני , על כן רציתי להודיע לך על גבי פורום זה שאין צורך להתחמק הבנתי את המסר שיש אנשים9 שפשוט אוהבים סתם לדבר ונהנים לראות את שמם מופיע על גבי המסך, בכל מיני הודעות כוזבות וכל מיני קילקולים של מערכת סטריאו או טלויזיה והים הבנתי שגם מכונת הכביסה , אינני יודעת לפי מה מחליטים כאן מי יהיה רכב בפורום , אך מהע שכן אני יודעת כחדשה ונייטראלית כאן שמי שמרוכזת בכל כך הרבה הבטחות כוזבות, ובבעיות של עצמה כנראה לא מתאימה לתפקיד (את זה בעצמך גם כתבת היום בפורום) חבל מאוד כי הזמן שלנו יקר והמלאכה מרובה, ולעיקר - הילדים במועדונית עדיין מחכים למעט משחקים ובכל זאת אם מישהו יכול לתרום להם ולשמח אותם זה יהיה מעולה ואני מודה לו מראש אורלי

sarav55

New member
גב' אורלי היקרה

נירה היא מרכזת מעל ומעבר ולא אתן שתדברי אליה בצורה כזו בטח ובטח לא כשהיא עושה הכל בהתנדבות. קשה מאוד להגיע לכולם כשאתה בודד במערכה ויש המון משפחות שזקוקות לעזרה שלך. עליך להתאזר בסבלנות ואם הובטח לך משהו דרך נירה היא פשוט אני מאמינה תתן לך. הבעיה העיקרית היא שינוע הדברים ממקום למקום אולי המשחקים המיוחלים נמצאים בתל אביב איך את מצפה מנירה לנסוע באוטובוס בשביל להביא אותם. אני מבקשת שתתנצלי בפניה כי לא זו כוונת הפורום ובטח הענין לא נעשה בכוונה אני מאמינה שזה רק בגלל הלחץ והשינוע לכן אנא ממך חכי בסבלנות.

gorly00

New member
גב sarav הנכבדה

אינני מכירה עדיין את נפשות הפועלות בפורום זה, למרות שאני מתכוונת להתחיל להכיר ולהיות פעילה, כנראה לא קראת מספיק בעיון את מה שכתבתי או שלא הבנת כראוי, לכן אני חוזרת שוב- הבעיה כאן זה לא השינוע או הזמן שנמשך, נירה אמרה לי שיש לה משחקים אצלה והיא הבטיחה שהיא מביאה השבוע למועדונית ואם הייתה בעיית שינוע היא יכלה לומר לי מכיוון שאני די ניידת, אינך מכירה אותי, אני לא אדם חסר סבלנות, נודניק, ולא קטרן כמו שנירה נתנה לי להרגיש כאן בפורום, אני די פעילה בהרבה תחומים ואף פעם לא נתנו לי להרגיש כך, אם היא לא יכלה לעמוד בהבטחות היא יכלה פשוט לומר זאת או לדחות למועד מאוחר יותר (חלילה וחס לא לחצתי עליה) , היא אמרה לי להתקשר אליה ולכתוב לה מסר , עשיתי כבקשתה 2 מסרים, ו- 3 טלפונים והיא ממש התעלמה ממני, לא החזירה לי מסרים, (כמובן שלא הצקתי לה ,(זו לא דרכי) כמו כן היא אמרה לי שדיברה בקשר למועדונית עם עו"ס וראש המנהלה בעיריה וכשפניתי אליהם לפי הכוונתה הם אמרו שהיא לא דיברה איתם, אז למה לשקר? , העניין המרכזי במסר שלי הוא שעם כל הכבוד להתנדבותה וכמובן כל התנדבות מתקבלת בברכה ויכול להיות שהיא תרמה בדברים אחרים , אינני מכירה אותה אישית, אך אני כאדם חדש שמגיע לפורום בבקשה כל כך רצינית , מדובר כאן לא במשפחה נזקקת אחת, אלה ב- 15 ילדים נזקקים- 15 משפחות, אז למה להבטיח הבטחות שווא ולזלזל בי כבן אדם, איזו התרשמות אני וכל אחד אחר יכול לקבל מהפורום? אם הגב' נירה הייתה אומרת לי שהיא עסוקה או שאיננה יכולה כרגע לא הייתי מצפה , אך ההפך הוא, היא ממש באה בקול תרועה רמה על גבי המסר (אם תרצי אוכל להראות את המסרים שהיא שלחה לי) וכשהייתה צריכה ליישם זה נגמר בקול הענות חלושה, אז עם כל הכבוד לסולידריות שלך אך בעניין זה אני נפגעתי ואני חושבת שהיא זו שצריכה להתנצל בפני ולא אני בפניה.( למרות שאינני מצפה להתנצלות, זה ממני והלאה)

נירה63

New member
אורלי בוקר טוב.

אני חושבת שיש גבול לכל חוצפה, כנראה שעברת אותה. שוחחנו בטלפון פעמיים, אכן הבטחתי שאנסה לעזור וזה מה שעשיתי. ראי מה כתבתי שורה או שתיים למעלה. כן אספתי משחקי שולחן עבור המועדונית כן אספתי קלטוב עבור המועדונית וכן עשיתי והתקשרתי לאותם גורמים שאני חושבת שיכולים לעשות, אבל מה לעשות אורלי שיש לי עוד" שניי דברים" בחיים לעשות...יש לי משפחה, ועבודה ועוד 7 משפחות שאני עוזרת להם, ומה לעשות שבדרך גם היו כמה בעיות טכניות בביתי, ומה לעשות שלא כל דבר מסתדר באותה השנייה שאת רוצה שיעזרו לך. צר לי שאין לך סבלנות ועוד יותר שאינך מסוגלת להבין שלא רק את קיימת בעולמי...וצר לי על החוצפה המאוד גדולה שלך ועם כל הרצון כן לעזור לילדים, לא הכל מסתדר באותן שניות שאת רוצה עזרה.

נירה63

New member
בוקר טוב sarav 55

תודה לך, אני בשוק מצורת ההתייחסות של אותה אישה, שפרט לשתי שיחות טלפון והמון רעש וצלצולים, כאילו מגיע ועשו עבורי... כתבתי בשורה שתיים למעלה אילו דברים הצלחתי לאסוף, זה כנראה לא נחשב בעיני אותה אישה...חבל!!! תודה לך על הפירגון. מקווה שאנשים כמוה ילמדו שאין מובן מאחיו בחיים ויש ללמוד להעריך , לכבד, ולדעת להגיד תודה על דברים. בזו ההזדמנות אני מבקשת להוריד מעלי את ההתעסקות עם המועדונית הזו, אני ממש לא מוכנה ליחס שכזה. כך שכל מי שמוכן/רוצה/יכול לספוג התייחסות כזו ולעזור לאותה אישה בשמחה רבה. אגב אותה אישה אינה אחראית על המועדונית אלא אמא של ילד שנמצא במועדונית.

gorly00

New member
כנראה זה פרצופך האמיתי וחבל

מפני שאני כלל לא התחצפתי, דיברתי מאוד יפה והסברתי מה קרה , וזה באמת לא משנה מי אני, שאת יורדת לפסים אישיים, בזה שאת עוזרת למועדונית הזו את לא עוזרת לי אישית והקטנוניות שלך פוגעת בילדים ולא בי , גם אני מתנדבת לעזור להם ובעוד מקומות בלי לכתוב על כך בפומבי, על כל מקרה מלחתחילחה הבנתי שאת לא מעוניינת לעזור והנה עכשיו את עוד כותבת על זה על גבי הפורום כבל עם ועדה , מפני שאם היית באמת אשה טובה שמעוניינת לעזור היית שולחת לילדים את מה שהבטחת בלי קשר אלי , אך כמו שראיתי על גבי פורום זה שאת רק מספרת מה את עושה אך בתחלס, כלום וחבל, ואל תאשימי אותי ביחס המזלזל שלך, ואפילו ביקורת את לא יודעת לקבל ,לעיתים רחוקות אני מגיעה למצבים כאלה אך מה לעשות אילצת אותי וגם גב' חדווה טריגר ראש המנהלה שהתייחסה לבקשתי מאוד יפה וגם העו"ס אמרו שכלל לא דיברת איתם אז למה לשקר? ועוד אני לא בסדר? טוב בזה אני מסיימת את התכתובת ביננו , כתבתי את דעתי, מותר לאדם לומר את רחשי ליבו, סליחה אם נפגעת אך להבא תחשבי מעט על האדם הנמצא מולך אולי גם הוא פגיע? על כל מקרה חבל שזה הגיע למצב לא מכובד זה ואני מקווה שלהבא תתייחסי לאנשים בקצת יותר כבוד.

gorly00

New member
ודרך אגב מה שכתבת בשורה למעלה

ורצית לתת למועדונית מאוד נחשב בעיני ואף הודתי לך בטלפון(אך לא מספיק רק לכתוב) קבענו שניפגש במועדונית ונעלמת,ולא התייחסת אפילו למסרים שלי. ושוב אני מזכירה לך את המשחקים את לא תורמת לי , זה למען המועדונית (שלא תהיה טעות), טוב על כל מקרה תודה רבה לך , אני אחפש להם עזרה ממקורות אחרים.

למעלה