דחווווווף..

דחווווווף..

חברה מתחתנת ורוצה את "ריקוד החתונה"?? יש ריקוד מקסים שחלקו מושר במרוקאית אני חושבת שמבצע אותו בוסקילה חייבת את השם והמבצע אם מישהו מכיר..

לא קיים בשם זה

בבסיס הנתונים של "רוקדים". תני יותר פרטים על השיר כדי שאוכל לאתרו לפי השם של הריקוד.

shaffavi

New member
Rikud Hachatuna

שם: ריקוד החתונה לחן: ברק עמרני ריקוד: Clamentine Kaptson, 1992 ריקוד מקסים ושיר כנ"ל, עדיין נרקד לפעמים בניו יורק (92Y-Dany Uziel) לא זוכר מרוקאית בשיר אז אולי זה לא אותו אחד אבל השם זהה. מזל טוב לחברה!

shaffavi

New member
תיקון טעות!!!!!!!!!

אמנם יש ריקוד כזה כמו שכתבתי אבל זה כנראה לא מה שאני מכיר. הריקוד שאני מכיר ואליו התכוונתי נקרא "שיר החתונה", חובר על ידי משה אסקיו ב-1980, לחן: מרטין מוסקוביץ´ וזה כנראה הריקוד שראיתי בניו יורק. סליחה.......

לא נראה לי שזה זה.....

זה ריקוד די חדש כמדומני.... אתמול רקדתי אותו בהרקדה אבל שכחתי לקחת את השם בכל אופן זה כבר מאוחר מדי כי החתונה היום כך שכבר לא יצא לי להשיג אותו...... תודה בכל אופן על הכוונה....

shaffavi

New member
מלכת החתונות - 1999 הימור אחרון

הימור אחרון: מלכת החתונות. ריקוד משנת 1999 של ירון מליחי. נו זה חיב להיות זה. גם מהזמן האחרון, גם ריקוד מדליק, גם שיר כנ"ל, וגם נדמה לי שיש שם קצת מרוקאית. סליחה על האיחור, המחשב שלי ארוז כבר יותר משבוע. אז עד שראיתי... מקווה שהחתונה היתה מקסימה בכל מקרה.

למעלה