דחוףףףףףףסליחה על ההודעה הבחדשה פה

dviridit

New member
דחוףףףףףףסליחה על ההודעה הבחדשה פה

אבל ממש אין לי ברירה. פייתון או מישהו אחר שיודע - פרום אירויזיוון נעחן לי מרשימת הפורומים המועדפים המופיעים שבדף הבית של תפוז. צה מספרו..???????????????? בתודה עידית

python 4

New member
262 לה לה לה

אל תחמיצו ביום שבת - את הערב הגדול של אוקראינה, שתזכה פעם ראשונה באירוויזיון (אם ירצה האירופאי).

אני אראה

בתקווה שהמירב הזאת לא תזניח את המסורת רבת השנים של הזוארצית, ותפשל עם האנגלית שלה

python 4

New member
../images/Emo6.gifחחח

סמוך עליהם - מגישת הנקודות חייבת לדבר אנגלית קלוקלת, זה חלק מתקנון רשות השידור. אכן, באין לנו סוזי מילר (זוכר?) נסתפק במירב מילר. ועוד מתקנון רשות השידור - על מנת שלא יקרה חלילה המקרה הנורא ובו נצטרך לארח את האירוויזיון שנה הבאה, נשלח השנה שיר דוחה ומאוס במיוחד.

dviridit

New member
נכון השיר התורכי ממשמפגר השנה

ואני כל הזמן צוחקת עם אחותי שזה בגלל שהם לא רוצים לזכות בשנה הבאה/במאה הקרובה. הם חזרו לסורם. אחרי ששנה שעבר ה היה די יפה וגם בשנת 92 היה להם שר לא רע בכלל.

ועוד בקשר לארו...../images/Emo79.gif

הידעתם שאת בריטניה ייצג השנה זמר מתחיל שהיה אחד המתמודדים ב"פיים אקדמי" (כוכב נולד של בריטניה) ולא הגיע לגמר, אבל אני שמתי עליו עין מההתחלה כי חוץ מזה שהוא שר מדהים הוא חתיך ברמה עלית (ואוסם), ושמו ג'יימס... אז שימו עליו עין...
והשיר שלנו באמת על הפנים...

dviridit

New member
לדעתי השיר דווקא יפה והתאהבתי בקצבו

נגון שיש בו מספר מועט של שורות......... אבל שיר יפה. אגב דווקא שמתי לב לזר הבריטי היפה שלך. שמתם לב שכל השיריםתצ מלווים בגיטרה? אולי זה יום המצאת הגיטרה הבינלאומי או משהו כזה?

python 4

New member
השיר הבריטי אחד הגרועיםםםםםםםם

והזמר חביב ולא יותר. הרמוני, אני בשוק ממך! האירו' השנה דווקא מלא בחתיכים - יש את הזמר הבוסני (שאוהב להתפשט), את האיסלנדי (יאמי), האוסטרים (שלושתם, שנראים לי קצת הומואים), אבל הכי הכי - היווני, סאקיס. יהיה ערב מלא ריר, זה בטוח! והפרק הזה משעמם לאללה, יותר מדי קטעים עם ניל.

dviridit

New member
לא אמרתי שהש/יר יםה (בכוונה לא

אמרתי). רוב השירים שראיתי בטלויזיה, כשהראו את כל המתחרים 46 היו לא משהו.

למעלה