דחוףףףףףףףףףףףףףףףףף

flowerboy69

New member
דחוףףףףףףףףףףףףףףףףף

למי שמחפש משהו סופר נדיר ובזול-היום הייתי בחור בשחור בתל אביב.יש להם את תקליט הסולו של ריק רייט שנקרא zee זה תקליט נדיר ביותר ונמכר במחירים ביןן מאה לארבע מאות שקל!!!הם רוצים עליו רק 40!!!פשוט תרוצו לחטוף כל עוד זה שם תבטחו בי בזה!!!! היום קיבלתי סדרת דיוידיים של הפלויידים בינהם הופעות מ 94 כולל את ערב הפתיחה הקלטה של חזרות של ווטרס לקראת ההופעות ב 2002 ושימו לב לזה-הרבה דיברו על הציפיה ליציאה רשמית של דיוידי הופעה של החומה-קיבלתי דיוידי כפול של ההקלטה החוקית!!!!שהייתה אולי אמורה להיות זו שתהפך ביום מן הימים להוצאה הרשמית בוידאו ודיוידי!!!ההופעה הוקלטה אך לא יצאה רשמית ונגנבה מהמחסנים והפכה להקלטה לא חוקית אך זה הדבר הכי קרוב שאפשר כי זה צולם על ידי צוות צילום ולכן איכות התמונה והצליל בהתאם למרות שאפילו היא לא בשמיים.האמת היא וראיתי רק רבע שעה מתוך ההופעה-שהעסק לא נראה מעניין במיוחד.מוזיקה חזקה ופה ושם אפקטים מרשימים בובות פיצוצים מטוס מתפוצץ על החומה שנבנת...אבל עדיין השמיעה מרתקת יותר מהצפיה לפחות בעיני.כאשר אני יצפה באחרים אספר גם עליהם.בקרוב אני צפוי לקבל משהו מעניין וביזארי במיוחד על סיד בארט!!! לסיום-יצא ספר רשמי להופעה בלייב 8 והיום קיבלתי אותו.ספר יפה מאוד שמראה את כל האומנים בהופעה ומאחורי הקלעים עם סיפורים ותמונות מסביב.הספר מסתיים בהופעה של הפלויד עם כמה תמונות אבל בהתחלה של הספר יש תמונה מאחורי הקלעים של חיבוק של ווטרס עם שאר חברי הלהקה וגם תמונה של פול מקארטני מנשק את גילמור!!!!!!!!!!!!!!!(פולי תזהרי:) שווה ביותר לרכוש-150 שח כולל משלוח לארץ. ליאור.

dylan3

New member
עדכון:התקליט כבר לא נמצא בחור בשחור

ברגע ששמעתי (ותודה Flowerboy) שזה נמצא שם, על הבוקר לקחתי את האוטו (ואני לא גר קרוב) ונסעתי לחור. נאזין בהקדם.

One Echoe

New member
אני עכשיו שומע אותו..

את השיר הראשון בכלל לא אהבתי בינתיים.

flowerboy69

New member
את התקליט הזה

שמעתי רק פעם אחת ביום שקיבלתי אותו וממש לא אהבתי-אהבתי רק את העטיפה...אבל שווה להחזיק בו כי הוא נדיר והרבה מחפשים אותו

flowerboy69

New member
כל הכבוד!!

תודה על ההקשבה! מבחינת איכות התקליט לא משהו אבל עזוב זה רק 40 שקל לאחד התקליטים היותר נדירים שאני מכיר וכמו שכתבתי המחירים שלו הם בין מאה לחמש מאות שקל עשית קניה מעולה! ליאור.

flowerboy69

New member
חחח

זה כבר דובר פה בעבר.דניאל זה שם שאני אוהב ומשתמש בו באינטרנט.שמי האמיתי זה ליאור...

One Echoe

New member
אה סורי לא ראיתי..חח זה מבלבל=]

היי ליאור חח אתה בא למפגש?

flowerboy69

New member
אם זה ביום חמישי הזה

אז כן בין ארבע וחצי לחמש אני יגיע לעזריאלי אבל איך אני ימצא את כולם?ביקשתי שמישהו ישאיר לי מספר שאני יהיה בקשר כדי למצוא אותם. אגב בחור בשחור היה גם את התקליט של ווטרס the body ואת תקליט ההופעה של החומה בברלין שניהם לא קלים להשגה...

Perfect sense

New member
אין לך פטיפון?

משום מה חשבתי שיש לך, חשבתי שפעם אמרת לי משהו על תקליטים של פ"פ.

One Echoe

New member
חח לא לא אין לי...

אח שלי קנה לפני שנה בערך אבל הוא החזיר כי זה היה פטיפון עם תקליטים קטנים... עדיין מייצרים פטיפונים בכלל?

Perfect sense

New member
בטח!

דווקא יש פטיפונים כאלה בעיצוב חדשני- שעולים בערך 200 ש"ח. לי יש אחד ממש ישן, אבל לא גרוטאה- אלא אחד ממש טוב.

Shakty

New member
אני מסכים - עדיף לקנות יד שנייה

מיצרן מוכר של פטיפונים - ולא פחות חשוב להחליף את המחט למשהו רציני יותר - ואם בכלל רוצים איכות קול טובה מחליפים את קול המוט עם הראש או רק את הראש - מה שיפה בפטיפון זה אפשרויות השדרוג - אפשר להתחיל במשהו זול ולאט לאט להתקדם איתו. פטיפון טוב יחזיק גם 20 שנה.

חרטושה

New member
30 שנה ועדיין ממשיך

להחזיק מעמד יופי. ובכלל, עם איזון נכון משקולת קטנה פה, משקולת קטנה שם, זה יכול להשמע יותר טוב מקומפקט דיסק.

למעלה