דחוףףףףףףףףףףףףףףף

דחוףףףףףףףףףףףףףףף

כנסו מהר לכאן מי שיכול {אפילו מי שצם בבקשה} ממכם אתם יכולים לקרוא את הפסוקים האלו: הרב אליהו אמר להגיד עכשיו תהילים- ק"ח, ק"כד, ק"ם, ק"ל וק"לג.. לשלוח ל5 אנשים דחוף..!! הרב אליהו אמר להגיד עכשיו תהילים- ק"ח, ק"כד, ק"ם, ק"ל וק"לג.. לשלוח ל5 אנשים דחוף..!! זה למען גוש קטיף בבקשה זה איפה שיש את הפינוי תעזרו לי לפרסם לכל מי שאתם יודעים בבקשה תעשו מצווה תודה רבה לכם באמת תודה סיוון

אם הרב אליהו אמר - חייבים לעשות!

אסור לעצור ולחשוב לבד! חייבים לעשות כל מה שהרבי אומר! ללכת אחריו בעיניים עצומות! כולם לעשות מה שהרב אליהו אמר - מהר!!!!!!

תגובה

לאדם שהרב אליהו מהווה סמכות עבורו - ההודעה הזו היא מן הסתם רלוונטית. כשם שאתה מקשיב לאנשים אחרים - ואחרים בזים להם. מה הקטע אם הלעצור ולחשוב לבד, דרך אגב? אני בן אדם חושב, עצמאי - ויחד עם זאת, ישנו אדם שאני מאוד מעריכה ואני אלך אחריו בעיניים עצומות - מבחירתי. מתוקף המחשבה העצמית שלי - בחרתי לנהל אורח חיים דתי, המחייב אותי בהתחייבויות מסויימות. ערב טוב!

גברי 22

New member
לא אתם יותר עדיפים אנחנו עושים

אולי מה שהרב אומר ולא מוציאים עשרות אלפי שקלים על פסיכיאטרים כמו רוב היפי נפש השמאלנים שמלאים בהפרעות נפשיות ותיסכולים עמוקים לכן כל המוטיבציה שלהם לחיים זה לתקוף את האנשים השמחים המאמינים והמתיישבים קפיש

המלך אמר.....

לשים ידיים על הראש..
להוריד... לא אמרתי "המלך אמר" :) חחחח... מצחיקים..

למעלה