דחוףףףףףףףףףףףף מישו יודע איך אפשר לבוא לאולפנים או להיות ניצבים?!
3 3עמיתוש3 New member 18/7/05 #3 מה מזתומרת?? מה אני פשוט נוסעת לשם והם מכניסים אותי לאולפנים??? (מה את אומרת נוסעת?! וואלה לא ידעתי...)
מה מזתומרת?? מה אני פשוט נוסעת לשם והם מכניסים אותי לאולפנים??? (מה את אומרת נוסעת?! וואלה לא ידעתי...)
L lilo the sexit New member 18/7/05 #4 לא יודעת אם יכניסו אותך... מרו שצריך אישור מצוות ההפקה.. אבל אמרו שצריך הרבה ניצבים אז בטח יכניסו אותך...
לא יודעת אם יכניסו אותך... מרו שצריך אישור מצוות ההפקה.. אבל אמרו שצריך הרבה ניצבים אז בטח יכניסו אותך...
כ כו0ית 2טירוף1 New member 18/7/05 #5 מתוקהה... זה לא מצולם באולפנים!!! זה מצולם בכללל בבית ספר..!!!! ואני יודעעת כי אני ניצבתת שםם.. בהייי...
מתוקהה... זה לא מצולם באולפנים!!! זה מצולם בכללל בבית ספר..!!!! ואני יודעעת כי אני ניצבתת שםם.. בהייי...
כ כו0ית 2טירוף1 New member 18/7/05 #6 מתוקהה... זה לא מצולם באולפנים!!! זה מצולם בכללל בבית ספר..!!!! ואני יודעעת כי אני ניצבתת שםם.. בהייי...
מתוקהה... זה לא מצולם באולפנים!!! זה מצולם בכללל בבית ספר..!!!! ואני יודעעת כי אני ניצבתת שםם.. בהייי...
D dj salmix New member 19/7/05 #8 מה את צוחקת עלי??????????? הם מצלמים את זה באולנים את היית בחוצים ביגלל זה... מי את??? ול3עמיתוש3 דברי איתי בפרטי...
מה את צוחקת עלי??????????? הם מצלמים את זה באולנים את היית בחוצים ביגלל זה... מי את??? ול3עמיתוש3 דברי איתי בפרטי...
P PsyGhost New member 19/7/05 #9 זה מצולם גם באולפנים וגם בבית ספר את הצילומים של הבתים והבית ספר מבפנים עושים בתוך אולפן כל השאר עושים בחוץ
זה מצולם גם באולפנים וגם בבית ספר את הצילומים של הבתים והבית ספר מבפנים עושים בתוך אולפן כל השאר עושים בחוץ
כ כו0ית 2טירוף1 New member 19/7/05 #11 נו... פ'סדרר אבל למה צריך ניצביםם בתוך ביייית???? אז כאילו ניצביים לא צריכים להיות באולפנים... טוב קייצר... אני הייתי בצילומים בבציפר...
נו... פ'סדרר אבל למה צריך ניצביםם בתוך ביייית???? אז כאילו ניצביים לא צריכים להיות באולפנים... טוב קייצר... אני הייתי בצילומים בבציפר...
P PsyGhost New member 19/7/05 #12 יש ניצבים באולפנים גם הסצינות של בתוך בית הספר והמשרד של אלחנן מצולמות באולפן ובשביל זה צריך ניצבים