דחוףףףףףףףף!!!!!!!

ReBeLdE wEy

New member
דחוףףףףףףףף!!!!!!!

שלום לכולם אני חדשה בפורום הזה ויש לי נושא אחד חשוב ושאני לא יודעת מה לעשות לגביו!!!!! יש לי בבית שני חתולים (אחד שלי אחד של אחי) וכלבה מתוקה!!! והבעייה היא שאם תפרוץ מלחמה בארץ (חס וחלילה) אז אנחנו (בני האדם) נלבש מסכות אבח (איך שלא רושמים את זה) ומה אני יכולה לעשות כדי שבעלי החיים שלי לא ינשמו את הרעלים או מה שיפציצו עלינו אם בכלל?.. האם אפשר לשכור גם להם מין מסכה או השק הזה כמו של התינוקות?... או שאולי יש דרך אחרת?? אמא שלי אמרה לי שאפשר לקנות סודה (אבקה) ולשים על מגבת או משהו ולסתום את האפים של החיות וזה ימנע מ"הריחות" להיכנס אבל הרי הם לא יכולים לא לנשום במשך שעות נכון?! אז מה עושים?????? בקשה......hheellpp ...... אני מה זה מודאגת..... פליזזזזז!!!!!!

מ י א ו

New member
אני בדקתי את הנושא

לא מיצרים עכשיו ממ"טים לתינוקות. יש להם מסיכה כזאת לחצי גוף וזה לא מתאים לחיות. מיצרים אוהלים מיעדים ל-4 אנשים עם מערכת סינון ואיוורור מרכזית והם עולים כ-6000 ש"ח. תקראו גם את המאמר של ד"ר קישון.

natalyrst

New member
כולנו מודאגים מהבעיה הזו

כנראה שפשוט נצטרך להמשיך ולהתפלל שלא תהיה מלחמה

דבר ראשון..

המלחמה כן בפתח! ודבר שני, אני הבנתי.. אולי בגלל שהוטרינר שלנו הוא הוטרינר של העיריה.. אבל אנחנו מקבלים את זה.. צריכים לעשות בדיקה!

מ י א ו

New member
תני לנו את הפרטים

של הווטרינר. אולי גם אנחנו נוכל לרכוש את הממ"ט. אני מאוד מעוניינת. רק שאלה אם החתולה שלי תסכים לשבת בתוך הממ"ט הזה.

smagi

New member
והמסכות שלנו עוזרות????../images/Emo8.gif

תכניסי אותם לחדר האטום וזה מספיק. תאמיני לי אם תהיה התקפת טילים כימיים/ביולגיים שום דבר לא יעזור גם לא מסכות (זה לא שאני פסימית מדי - אני פשוט ריאלית)

liormi.

New member
תגובה

ראיתי לפני כמה שידורים בערוץ הילדים בשידור החדשות של שעה חמש וחצי מישהו שאמר מה לעשות עם כלב\ה בזמן מתקפת טילים ובכן הוא נתן כמה פתרונות ועליהם אכתוב כעת: 1. כדי שהכלב לא יכנס ללחץ מרעש האזעקה הוא אמר שניתן לתת לכלב זריקת הרגעה 2.אפשר לאלתר מסכת אב"כ וכיצד עושים זאת? ובכן ככה: קונים מחסום פה לכלבים (כן כן הדבר הזה שחוסמים לכלב את הפה שלא ינשך) ובכן הרי נכון שזה מכסה את האף ויש חורים וכדי לכסות את החורים הוא שם מעל חתיכת בד או שאפשר לקחת גם סדין ולכסות את זה ככה את מרכיבה את זה על פה הכלב וזהו הרי לך מסכה מאולתרת אני לא יודע איך כלבים יכולים לנשום דרך זה אבל אני חושב ששמים לו את המסכה רק בזמן האזעקה כשיש אזעקה זה אומר שיש כעת שיגור טילים לעבר ישראל ובזמן האזעקה אסור בשום פנים ואופן לצאת מחדר הממ"ד ללא הודעת מהתקשורת ובכן את יכולה לשים את זה לכלב\ה רק בזמן האזעקה שזה בדיוק מספר דקות אולי 15 דקות שזה יותר מדי אבל אין מה לעשות זה מספיק. מקווה שעזרתי

ReBeLdE wEy

New member
הם יוכלו לנשום!!

בגלל שאם שמים סדין אז יש בו חורים קטנים (בטח ככה זה אולי עובד קצת יותר כמו פילטר??.. לא נראה לי אבל אולי) כמו למשל אם את נכנסת מתחת לסמיכות אז את עדיין יכולה לנשום אבל זה קצת יותר קשה... נכון?

yoyo10

New member
המישהו שהיה בערוץ הילדים הוא

ד"ר רפי קישון והוא אמר שצריך לטבול את הבד בסודה לשתיה

ReBeLdE wEy

New member
זהו זה מה שאמרתי בהתחלה!...רגע.....

סודה לשתייה זה הסודה הזאת ששותים כמשקה (מים עם גזים - פוי)? או האבקה?

זיו25

New member
הממ...

אין פתרון קסמים, אבל תמיד אפשר לקפוץ לאילת
בברכה, זיו.

baduist

New member
במלחמת המפרץ

היתה לנו כלבה בשם סאם, ופשוט בנינו לה ממ"ד כזה...מקופסת קרטונים על כל מיני מסננים מאולתרים בפתחים. בעיקר כדי שלא תרגיש מקופחת, כי אנחנו גם מאלה שלא מאמינים במיוחד במסיכות:) מה שכן היא נורא אהבה תמיד את החדר האטום, שכולם היו יחד וזה...:) זה היה נחמד:)

sagi.exe

New member
יש לי פיתרון !!! --- מתנה.

הבאתי לאבא שלי (לכלבה שלו) ממד נגד חומרים כימיים כמו שפעם נתנו לתינוקות, אבל היום כבר מחלקים משהו אחר. הכלבה גדולה מידי לאוהל הקטן הזה ואני אשמח לתת לך את זה חינם לא כסף. אני חיפאי ואם יש לך איך לקחת את זה אז בבקשה. אני מאמין שזה מתאים לחיות קטנות (אם הן יסכימו להשאר בפנים)

ReBeLdE wEy

New member
תודה חמוד!!!

אבל אני גרה בצד השני של הארץ (בנגב - ב"ש) ואני לא יודעת איך להגיע לחיפה.. וגם הכלבה שלי די גדולה...אבל החתולים קטנים... אבל מאיפה השגת את זה?... הרי כשהתינוק גדל אז פשוט הולכים להחליף את הממ"ד וזה לא נשאר אצל מי שזה היה..... או שלא?... ומה עם הוטרינט יכול להיות שיש וטרינרים שמוכרים?.... אוף.....לא רוצה!!! אני לא לובשת שום מסכה עד שהכלבה שלי והחתולים יהיו בטוחים!!!!!

sagi.exe

New member
הולכים לתחנה לחלוקת ערכות מגן...

יש להם עודפים מפעם. מבקשים ממש ממש יפה (למרות שאפשר לקנות אני חושב)... ואם נופלים על מפקדת תחנה נחמדה אולי אפילו מקבלים. בכל מקרה, אם יש לך קרוב מהצפון, שבמקרה מתי שהוא נוסע אליכם, תבקשי שיעבור דרכי, אני אשמח לתת לו את זה.

למעלה