דחוףףףףףףףף

duvdevan05 8

New member
אם את ממש

צריכה לדעת דחוף...תחפשי בפורום הזה בחיפוש מתקדם את המילה "שעורה".. כי לפעמים לוקח קצת זמן לקבל תשובה בפורום הזה.

שעורה או דלקת אחרת

שלום ותודה על שאלתך. מכיוון שמספר מחלות יכולות לגרום לאודם ונפיחות בעין, עליך לגשת לבדיקה אצל רופא עיניים לאבחן את בעייתך. התחלת טיפול לא נכון או עיכוב בטיפול במחלות מסוימות עלולים לגרום להחמרה ולנזק. אני ממליץ לך לגשת לבדיקה בברכה ד'ר אורן מן

טלק

New member
שעורה בעין

שלוםץ רופאה אבחנה אצלי שעורה בעין. יש לי קצת נפיחות מתחת לעין. היא נתנה לי משחה ואמרה לי למרוח פעמיים ביום ולעשות קומפרסים עם מים פושרים במשך שבוע. עשיתי את כל זה, אבל זה עדיין לא עבר. חזרתי אל הרופאה והיא אמרה לי שאין מה לעשות ועכשיו צריך לחכות. כבר עברו כמעט שלוש שבועות ועדיין יש לי קצת נפיחות מתחת לעין. מה עושים? האם זה מדבק? האם זה יכול להתחיל להתפתח גם בעין השניה?

feitnathan

New member
שעורה

מומלץ לפנות לדר דרי בית חולים איכלוב פלסטיקה עניים

המשך

אתה צודק. לפעמים גם לאחר במצב הדלקתי נשאר גוש קטן נפוח בעפעף. עם הזמן הגוש בדרך כלל קטן אך יש מקרים בהם אם החולה מעוניין בכך, ניתן להסיר אותו על ידי ניתוחון קטן. כמובן שהדבר לא מסוכן לעין וגם לא מדבק. שעורה נוצרת עקב סתימה של פתח של בלוטת חלב בעפעף ולא על ידי וירוס. בברכה ד'ר אורן מן

למעלה