דחוףףףףףףף ינעל זומזום,,,,,ילדתיייי

glock X

New member
דחוףףףףףףף ינעל זומזום,,,,,ילדתיייי

אני מסתכל עכשיו על האקוואריום פתאום אני קולט איזה 200 דגיגים בגודל של גרגירים מסתובבים לי בין העשבים, וזה כנראה השרצה של הטקססים כי שני הטקססים שומרים על הלהקה הקטנה, מה עושיםםםםם,,,,,,,???? אין לי קרנטינה לשים את הקטנים, מה אני עושה? מהר בחיאת, אם אני מעביר אותם לאיזה פיילה או קערה או משהו מה צריך לעשות? לשים גם להם חמצן ? זאת אומרת משאבה עם כדור אוויר? לשים להם פילטר? חימום? מהההההההההה, אני מרגיש כאילו אני זה שלדתייייי בחיאתתתתתת יש לי ציריםםםםםםםםם לעוד אחדדדדדדדדד, איך אני מאלתר קרנטינה ומה אני שם בתוכה, רק את הדגיגים או גם את הדגיגים ואת ההורים שלהם תעזרו לי אפילו אם אתם חושבים להעיר לגבי משהו ששכחתי לציין המון המון המון תודה, ואתם מוזמנים לברית

תיראה מה צריך לעשות

סתם לידע כללי טקססים לא משריצים.. עכשיו אתה צריך לשים אותה במקום אחר אם יש לך אקווריום קטן אז זה טוב אבל צריך שיהיה לך משבאת אוויר וחימום. אם אין לך אקווריום אז שים אותם באיזה קערה או קופסאת גלידה... מקווה שעזרתי.. נ.ב לא צריך פילטר פשוט תיקנה חילזון שיאכל לך את הליכלוך שעל הריצפה... ואל תעביר את ההורים לתוך האקווריום...

wiz

New member
...

לא צריך פילטר? חילזון עושה את אותה העבודה ? לא. פשוט לא. צריך פילטר מבוסס אבן אוויר, שיחמצן את המים ויבצע סינון ביולוגי עדין, בלי לגרום למערבולות שיתישו את הדגיגים.

לא אמרתי

שהחילזון יעשה את העבודה של הפילטר הכוונה שלי הייתה שהחילזון יאכל לו את הכל השיט או השאריות אוכל שנישאר על הרצפה. אבל אני לא חושב שהוא צריך פילטר הוא רק צריך להחליף כל כמה זמן שליש מהמים..

אורי-

New member
העדיפות הכי גדולה

לתת להורים לטפל בדגיגים , הם גם ישמרו עליהם מדגים אחרים , אבל כדאי לבודד את "המשפחה" כולה , אם אפשר. אם אתה חייב להעביר את בדגיגים , כי הם נטרפים , אז לאק' עם תנאים טובים ככל האפשר - תנאים יותר טובים = התפתחות יותר מהירה. אק' ייעודי לדגיגים צריך להיות ללא חצץ (לניקוי רפש יעיל יותר) ואפשר לשים חלזונות לביעור שיירים (הכי טובים - מלאניה = חילזון עם קונכיה "שפיצית") או לשים קורידורסים צעירים (כשהדגיגים יגדלו מעט) , הם לא נוגעים בדגיגים.

אתה טועה

יש לי הרבה ניסיון עם הטלות של טקססים (משהו כמו 12) וההורים טרפו את הוולדות לאחר כ שבועיים עד שיום אחד הכנסתי אותם לאקווריום קטן ללא ההורים הם חיו לי ויש כמה שחיים עד היום..

למעלה