דחוףףףףףףף!!

sapirush1

New member
דחוףףףףףףף!!

יש היום בהוט פרים סרט יפני שנקרא הכעס 1 ו-2 ורציתי לדעת אם זאת הגירסה המקורית/היפנית של הטינה?

היי השטן שבפנים

אני זוכר שאתה מת על הסרטים אז אתה יכול להספר לי על מה זה בית 1000 הגופות ודוויל'ז רג'קט?

בית אלף הגופות ודווילז ריג'קטס

שני סרטי אימה חולניים ופסיכודלים מפי מוחו החולני של רוב זומבי (רוקר כבד, מזוקן, תמהוני ומופרע). הסרט הראשון הוא סיפור ההיכרות של הצופים לאגדה שנקראת Doctor Satan ומה קורה למי שמנסה לחפש אותו ואילו הסרט השני הוא סיפור על מסע נקמה של אדם אחד אחרי משפחה שלמה של פסיכופטים. הסרט הראשון מוומלץ לאוהבי הסאדיזם והפאניקה, הסרט השני עוד לא הגיע לחיקי ולכן עוד אין לי תגובה עליו אבל לפי הטריילר זה נראה סרט בן זונה...

ובאותו עניין...

באתר הרשמי של הסרט ניתן לקבל הצצה ל-10 דקות הראשונות של הסרט... מומלץ ביותר! כל מה שצריך זה להיות מעל גיל 18 ואזרח ארה"ב... או שפשוט לוקחים פרטים מזהים ממישהו שנותן אותם בחינם...

sapirush1

New member
בית 100 הגופות במילה אחת:

זוועה בקצת יותר: סרט פשוט משעמם ואידיוטי שלא שווה לבזבז עליו את הזמן!

heavenly girl

New member
תודה רבה... ../images/Emo51.gif

תודה ספיר! בדיוק חשבתי לראות את זה בשבוע הקרוב. את בטוחה שזה סרט דפוק? מה העלילה שלו? מאיזה שנה הוא? הוא בכלל לא מפחיד?

sapirush1

New member
הוא ישן..

וזה על איזה תירים שרוצים לכתוב ספר על המסעות שלהם והולכים לאיזה עץ שלא זוכרת מה היה שם ואז בדרך הם פוגשים טרמפיסטית משוגעת שמזמינה אותם לבית שלה ויש באמצע מכל מיני קטעים כאלו לא מובנים והוא גם לא ממש מפחיד

דם דם

New member
וואוו ברוך השב

למרות שאני הגעתי לפורום הרבה אחרי שהתגייסת אבל שטויות, שמעתי עליך מכמה אנשים. שלום לך, נו אז איך הולך לך בצבא

חחחח, טוב שעוד זוכרים אותי פה../images/Emo8.gif

ובכלל טוב שהשם שלי עובר הלאה. סיימתי השבוע טירונות ארוכה מאוד ולצערי במקום לסיים אותה במסע כומתה נחמד אז כל השבוע הייתי בכפר מימון בגלל הצעדה של הכתומים...

דם דם

New member
ברכותיי

מגיע לך אז מזל טוב אם סיימת לך טירונות השבוע אל תדאג לגבי הכתומים,הם שיגעו את כול המדינה הרבה מחברים שלי היו שם בכפר בגללם. וסליחה שאני מנג'ס לך, אבל סתם מתוך סקרנות מה אתה משרת בצבא?

דם דם

New member
או וואה

אתה בתותחנים פששש...כול הכבוד לך,בגלל זה אתה מגיע לפורום רק פעם בשבועיים

montu

New member
נצל"ש ראיתי עכשיו את

Creep (שרץ).. סרט נחמד... למי שלא יודע זה על בחורה שנתקעת בתחנת הרכבת התחתית של לונדון והיא מגלה שיש שם רוצח שרודף אחריה.. הסרט לא רע.. יש הרבה קטעים, למרות שרובם די צפויים אבל בסה"כ סרט נחמד

montu

New member
אממ אני די אהבתי אותו..

הוא לא מחדש הרבה אבל הוא די מותח ויש כמה קטעים.. הוא לא סרט מופת אבל נחמד לראות אותו...

למעלה