דחוףףףף בבבקשה תענו.!

• פותח הנושא hen6
  • פורסם בתאריך

hen6

New member
דחוףףףף בבבקשה תענו.!

אם סגרנו דיל לבית דירות מייקס ושילמנו הכל יש מצב לבקש מהסוכנת להחליף אותו או שלא קיים דבר כזה?< כי הבנו שמייקב הוטל הוא חרא של מלון ועם גו'קים זה נכון?

ricp

New member
לא ידוע בקשר לחרא של מלון

אבל כעיקרון אי אפשר להחליף דיל אחרי ששילמת והזמנת בו מקומות היי אבל פתוח ועם כצת צעקות ועצבים אצל הפקידה אפשר לעשות הכל תנסו את זה

rppg206

New member
תבקשו דיל אחר עם מלון דירות אחר

תוסיפו קצת כסף ותעברו למלון אחר... אני לא מאמין שהחברת נסיעות תעשה בעיות כי בכל זאת אתם רוצים להוסיף כסף למשהו יותר טוב ולא לבטל או משהו..תנסו...מה יש להפסיד..מקסימום תישארו בזה וזהו..בסה"כ רק יושנים במלון אפשר לחשוב יאאלה...תקנו K 300 במידת הצורך חח וזהו בקטנה

nofar7

New member
החלפת מלון

שלא יבלבלו לך את המוח המלון בסדר גמור אין שום גוקים חברות שלי חזרו משם לפני יומיים וחוץ מזה היו שם חברים שלנו בשנה שעברה ולא היתה שום בעיה ואני נוסעת ב 8.8 וחלק מהחברות שלי ב 1.7

GHITK

New member
תקשיבו לי טוב! אני הייתי בנאפה!!!!!

כל המלונות אותו דבר !!!!!!!!!!!!! תפסיקו עם כל השטויות והזה.. ג'וקים פה.. ג'וקים שם ...!!!!!! כל המקומות אותו דבר !!!!!!!!!!!!!! מי שצריך עזרה\טיפים לגבי נאפה .. מוזמן 159570552

yossibalali

New member
מה אתה מזיין תשכל

אני הייתי באפלנדרה וזה לפחות 4 רמות מעל ריבר סייד שידידות טובות שלי היו בו..... ריבר סייד מגעיל! אין מזגן! חדרים קטנים! (הם מכניסים 4 בחדר של 2) ומלא ג'וקים ונמלים ועכברים!

odi123

New member
river side

חברים שלי חזרו משם לפני שבוע לא גוקים ולא נמלים ולא עכברים יש מזגן והבעל הבית חביב ואוהב ישראלים די לבלבל לאנשים את המוח !!!

yossibalali

New member
אז אולי שינו את הבית דירות

אני אומר לך שנה שעברה זה היה פשוט זוועה! איזה אינטרס יש לי לשקר

h555

New member
למה אתם חושבים...

הבעלים של המקום רוצים להרווח מהעסק שלהם ולא להבריח תיירים תחשבו קצת בהיגיון אנשים...ברור שהם יטפחו את המקום ויעשו ממנו משהו נורמלי..בקשר לכילים..תביאו סכו"ם מהבית צלחות כוסות לא ביג דיל ... לתכו להנות בנאפה ולא לבכות על מה שלא טוב ..לא טוב לכם יאלה תעברו תסתקלו על הצד החיובי שבדבר..תהנו זה העיקר:)

maestro1750

New member
שמתם לב?

שכל אחד אומר משהו אחר? איך בנאדם שרוצה לנסוע לנאפה יכול לדעת למי להקשיב?

היי

לפי דעתי הכל אפשרי אם רוצים כל עוד יש זמן אפשר להחליף מקום עם קצת דיבורים עם הסוכנות אפשר להחליף תנסו ותהנו

למעלה