דחוףףףף !!!

inbareee

New member
דחוףףףף !!!

שלום רב. אני מתגייס בעוד חצי שנה ואני אשמח אם אתם כבוגרי צבא תוכלו לעזור לי. אני מעוניין להתגייס לממר"ם, אך לא הייתה לי אפשרות בחירה כזאת במנילה, וברצוני לשלוח מכתב/בקשה לשינוי המיון. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בכתיבת המכתב (התוכן)... למי עלי לפנות ? לשלוח את המכתב ללשכת הגיוס ? או לאדם מסוים בלשכת הגיוס ? תודה מראש.

oshiko

New member
תברר קודם ...

צריך קצת רקע לפני שאפשר לשלוח פקס. בעיקרון, אם לדייק, אתה מעוניין להתקבל לקורס תוכניתן, או אחד הקורסים האחרים במקצועות המחשב של בסמ"ח (בית הספר למקצועות המחשב). זה הגוף שאתה צריך להיות איתו בקשר. הוא שייך לחיל התקשוב. -- מה הפרופיל שלך? אם זה פרופיל קרבי (מעל 64) אז יש בעיה עקרונית. -- מה הרקע שלך במחשבים? אני יכול לתת לך שני טלפונים לבירורים: 1. קפ"צ בקו"ם בעניינים הקשורים באופן כללי למנילה 7379914 03 2. חיל תקשוב 9576910 03 תברר איתם אם יש מצב לפי הרקע שלך, ואם כן - לאן לשלוח פקס עם בקשה, מה מצפים שתכתוב שם, וכו'. בהצלחה!

oshiko

New member
תנסה בפקסים הבאים

1. קפ"צ בקו"ם 737603 03 2. קפ"צ כללי 5699400 03 3. תברר בטלפון של תקשוב שנתתי לך מה מס' הפקס שלהם 4. תברר בלישכת הגיוס שלך מה הפקס שלהם. מה לגבי התוכן? אתה בסדר לגבי הפרופיל, הרקע במחשבים?

inbareee

New member
תודה

רקע במחשבים יש לי... java, visual basic ופרופיל 64 תודה על העזרה.

למעלה