דחוףףףף

shane

New member
דחוףףףף

מי זה הבראין קיני הזה והסדרהה הזו למה את כותבת את זה פה זה לא מענין אף אחד....את הרוב זה פורום של ווסטלייף...!! תבני אתר בשביל זה ..סורי על התוקפנות אני מאוד עצבנית

westlife rule

New member
to shane דחוף!!!!!!!!!!!!!

מה קרה? למה את מתעצבנת? יש צורות יותר יפות להגיד מה שיש לך להגיד... את בטח חושבת שמי אני שאומר לך איך לדבר נכון? אבל רק שתדעי שאני ממש אבל ממש לא רוצה לקבל תגובה נירגזת ממך אבל.... יש כאן די הרבה ילדות שזה מעניין אותן אז מה קרה? אותך זה לא מעניין אבל אף אחד כאן לא מינה אותך לקבוע את נושא השיחה בפורום הזה נכון? ולמשל אותי-זה מאוד מאוד מעניין! ואני יודעת שאני צריכה להתערב רק בעניינים שלי ושלא כתבת את המיכתב הזה אלי,אבל זה ממש לא יפה איך שאמרת-את מה שרצית לומר..... ואל תדאגי כ-ו-ל-ם- פה יודעים שזה פורום של ווסטלייף (הכוסונים המלאכים והחתיכים....) ולא של:"הכי גאים שיש" (שזו סידרה פצצה מומלצת לכולם ליראות.....)אגב גם לך..... אבל זה בסוף יחלוף כול הדיבורים על הסידרה הזאתי.... ואני הייתי מציעה לך להתאפק!!!!! כי אין שום דבר שתעשי או שתגידי שישנה את המצב.... או שיגרום לאחרים לא לדבר על זה!!!!! אז..... כתבתי לך את המיכתב (לך ולכול אלה שחושבים כמוך) ממש ממש בסבבה ובלי עצבים אני מקווה שתקבלי אותו כמוני..... ושלא תיכעסי יותר מדי כי אני ממש אבל ממש לא רוצה לריב איתך (או עים כול אחד אחר) אפרת.......

למעלה