דחוףףף בבקשה !!

SHIRAI123

New member
דחוףףף בבקשה !!

מאז היום ב6 בבוקר כשקמתי ני לא מצליחב להעביר כלום בטבעת ... אפילו שתייה ... כל דבר הכי קטן יוצר הקאה ...
ברגעים אלו ממש יש סי תחושת תקיעה והכל כואב ואין מה להקיא.. רק קצף.. והכי נורא זה שאני בטיול בצפון אחרי מסלול ללא שתייה והכל כואב ... מה לעשות ???

רומי 912

New member
לא כתבת אם יש לך טבעת או שרוול, אין פרטים, בכל אופן מה שאני הייתי עושה (לי יש טבעת) הייתי מחפשת בית חולים הכי קרוב, נכנסת למיון, ומבקשת לפתוח ב CC1 או חצי CC את הטבעת. את עלולה לאבד נוזלים ותעשי את זה דחוף. אם הניתוח שלך הוא לא טבעת אלא סוג אחר, אולי אחד מחברי הפורום ייעץ לך מה לעשות.

רומי 912

New member
אלומה את צודקת כנראה לא שמתי לב, העיקר שהכל בסדר כרגע, הכי חשוב.

אופירA

New member
מנהל
אנחנו לא יודעים...

בלי שיהיה משוב חוזר לכל ייעוץ שאני מעניקה בטלפון, אי אפשר לדעת מה עזר למנותח ומה לא עזר לו.
הייעוץ אינו כלל ברזל, הוא השערה למה שהייתי מנסה בעצמי במקרה כזה.
לפי הנתונים ששמעתי, עלה בדעתי שהבעיה לא צריכה להיות חריפה כל כך, כי הסגירה לפני הטיול לא היתה קיצונית מידי והירידה במשקל לא היתה קיצונית ומהירה. וכן, שבמשך היום לא נעשו מספיק ניסיונות שתייה, ולא נעשה כלל ניסיון שתייה חמה/ממותקת/חלבית שעשויה לעזור במקרים כאלה, לפחות להחזיר את יכולת השתייה!
לכן במקביל לניסיון לברר טלפונית מה אפשר לעשות בבי"ח פוריה הסמוך, הצעתי לנסות לשתות ולהקיא, שתייה חמה/ממותקת/חלבית, ולהתמיד בעקשנות למרות חוסר ההצלחה, עד שייפתח נתיב לשתייה רצופה, ואז להכניס כ-2 ליטר מים במשך כמה שעות, ולמזער קודם כל את הנזק שכבר נגרם.

ביקשתי משוב תוך כמה שעות, כדי לדעת אם להורות לשתות לעיתים קרובות, כדי שלא ייסגר שוב, אם להציע לא ללכת לביה"ח, אלא להסתפק בשתייה, או להציע לחזור הביתה ולוותר על הטיול, ובלבד שלא יפתחו בביה"ח את כל הטבעת, שזה בעיני בעייתי מאוד.
אבל אין לי משוב, ואינני יודעת מה ערך ההצעה שהצעתי
.

קוביd1

New member
לגשת לחדר מיון בבית חולים הקרוב

ולפתוח ב1/2 לפני שתתייבשי ,לא לחכות למחר ,

קובי

אופירA

New member
מנהל
שירה, תחדשי מה קרה אחרי השתייה החמה שניסית?

לא התקשרת שנית, לדווח. חשוב לי לקבל משוב כדי לדעת איך לעזור בהמשך ואיך לעזור לאחרים.
את רוצה לדווח מה היה בהמשך?

למעלה