דחוףףף עזרה!!!

Butterfly555

New member
דחוףףף עזרה!!!

שלום לכולם! אני חייבת את הסיפור: "דירה להשכיר" של לאה גולדברג. זה דחוף. אשמח מאוד אם מישהו יוכל למצוא לי אתר שיש בו את הסיפור, או לשים את הסיפור פה. (אפילו רק את החלק הראשון...שהנמלה מגיעה לבניין...) תודה רבה!

חנות ספרים באינטרנט..

את יכולה לחפש גם בסצימצקי ובצומת ספרים (לא חייבים לגשת לחנות אלא אפשר להזמין מהאינטרנט) מקווה שעזרתי, הלוויתן הורוד
אם יש לך icq אשמח לדבר איתך 339169336 ד"א - יש לי בלוג ואשמח לתגובות מעניינות על הפוסטים: http://blog.tapuz.co.il/articles

Britush

New member
נצל"ש - 'עשן ומראות' ../images/Emo42.gif

קניתי אותו אתמול (ב'צומת ספרים' יש מבצע מדהים של ספר-שלישי-חינם
); ועכשיו, פתאום, הכריכה מפחידה אותי.
מישהו מוכן לעודד אותי ולומר שזה לא ספר אימה? (או שזה כן, ואז לא אקרא
)

The Snow fox

New member
קראתי משם רק סיפור אחד../images/Emo63.gif

(באתר של פאניקה) והוא היה סיפור מצמרר ואפילו מטריד. (אבל, כמובן, מצוין. אחרי הכל זה ניל גיימן...)

את לא אוהבת אימה?../images/Emo19.gif../images/Emo188.gif

אל תקראי את "עשן ומראות".
כל הסיפורים שם, חוץ משניים ככה, הם או חסרי פואנטה או מטרידים להחריד. מאוד מטרידים. מאוד. מטרידים.

Britush

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo42.gif

יש לכם הצעות מקוריות - מה אפשר לעשות עם ספר שלא רוצים לקרוא?...

The Snow fox

New member
לשמור אותו על המדף../images/Emo63.gif

א. הוא מנפח לך את אוסך הספרים (שאני בטוח שכל אחד ואחד פה מתגאה באחד כזה). ב. מי יודע, אולי יום אחד כן תרצי לקרוא בו? ג. לתת אותו לי

The Snow fox

New member
תיקון:../images/Emo63.gif

1. לשמור אותו על המדף. א. הוא מנפח לך את אוסך הספרים (שאני בטוח שכל אחד ואחד פה מתגאה באחד כזה). ב.מי יודע, אולי יום אחד כן תרצי לקרוא בו? 2. לתת אותו לי

Britush

New member
האוסף שלי גדול למדי גם כך ../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif

חשבתי להחליף אותו, אבל - בחנות יסכימו להחליף ספר בלי פתק החלפה?...

RainDrop

New member
הו, צומת ספרים!../images/Emo80.gif

הייתי שם בדיוק לפני כמה ימים, וקניתי (בגלל המבצע
) את "הסכין המעודן" ו"משקפת הענבר" - ועכשיו יש לי בבית את כל טרילוגיית "חומריו האפלים".
כספר שלישי התלבטתי אם לקנות את עשן ומראות, אבל בסופו של דבר החלטתי על הספר הראשון מסדרת "שיר של אש ושל קרח". ואם אתן אומרות שעשן ומראות הוא ספר מפחיד, אז טוב שלא קניתי אותו.

למעלה