דחוףף מישו פה מעריץ את אמיר פיי גוטמן?
O ortal13 New member 3/9/04 #3 שואלת אם יש מישו שמעריץ את אמיר את יודע אין הרבה שעמריצים אותו חח בואי נספור יחד כמה יש?
L LOVEאמיר New member 3/9/04 #5 ../images/Emo47.gifאורטל, אני מעריצה מס' אחת שלו! כתבתי את ההודעה הזאת כבר מקודם (לפני זאתי שכתבה מעליי ) אבל משום מה היא לא נשלחה... אז הנה, עכשיו את יודעת!
../images/Emo47.gifאורטל, אני מעריצה מס' אחת שלו! כתבתי את ההודעה הזאת כבר מקודם (לפני זאתי שכתבה מעליי ) אבל משום מה היא לא נשלחה... אז הנה, עכשיו את יודעת!
מ מתה על בן ודורין New member 3/9/04 #6 היית מתה אני המעריצה מס' 1 של אמיר חחחחחחחחחח סתם סתם בכלל לא מעריצה אותו.. אני מעריצה מס' 1 של יונתןןןןןןןןןןןןןןןן אהה ודרך אגב...איך קוראים לך
היית מתה אני המעריצה מס' 1 של אמיר חחחחחחחחחח סתם סתם בכלל לא מעריצה אותו.. אני מעריצה מס' 1 של יונתןןןןןןןןןןןןןןןן אהה ודרך אגב...איך קוראים לך
O ortal13 New member 3/9/04 #7 יונתן רוזן?איזה חמוד הוא כזה נחמד! פשוט מותקקקקקק ואין וויכוח!אני אוהבת אותו הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מי שאוהב/ת את אמיר שייכנס לקומונה שלי ויפעיל אותה בתמונות משחקים דיבורים וכ'ו בהצלחהה פליז חשוב לי הקומונה גם לא רק על אמיר אז בטח תמצאו שם עוד שאתם אוהבים!!!!!!
יונתן רוזן?איזה חמוד הוא כזה נחמד! פשוט מותקקקקקק ואין וויכוח!אני אוהבת אותו הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מי שאוהב/ת את אמיר שייכנס לקומונה שלי ויפעיל אותה בתמונות משחקים דיבורים וכ'ו בהצלחהה פליז חשוב לי הקומונה גם לא רק על אמיר אז בטח תמצאו שם עוד שאתם אוהבים!!!!!!
L LOVEאמיר New member 4/9/04 #8 ../images/Emo6.gifחחח.. קוראים לי שרית... איך קוראים לך? חחח... אבל ברצינות עכשיו: אני באמת מעריצה מס' אחת של אמיר! (רק שאף אחד פשוט לא יודע את זה...)
../images/Emo6.gifחחח.. קוראים לי שרית... איך קוראים לך? חחח... אבל ברצינות עכשיו: אני באמת מעריצה מס' אחת של אמיר! (רק שאף אחד פשוט לא יודע את זה...)
מ מתה על בן ודורין New member 7/9/04 #9 קוראים לי נטלי../images/Emo9.gif יאאא אני מתה לפגוש את יונתן הוא מכיר אותי את קולטת מכיר-אותי כאילו הוא לא יודע איך אני נראית אבל הוא מכיר אותי מתור-נטלי-מתה על בן ודורין
קוראים לי נטלי../images/Emo9.gif יאאא אני מתה לפגוש את יונתן הוא מכיר אותי את קולטת מכיר-אותי כאילו הוא לא יודע איך אני נראית אבל הוא מכיר אותי מתור-נטלי-מתה על בן ודורין