דחוףף!!!!!

דחוףף!!!!!

אני הולכת לקנות היום נגן mp3 בטווח מחירים של 500 ש"ח. רציתי לדעת כמה שירים יכולים להכנס בו, אם כתוב לי 128 MB כמה שירים יכנסו לזה? אני מחפשת בסביבות ה800 שירים.. יש מצב לדבר כזה בנגן שעולה סביבות 500 שקל? חדש, לא ישן.

td12

New member
לא...

יש לך בתקציב הזה לקנות גיגה של נגן ג'נרי, ובערך יכנסו בו 120 שירים + - או לקנות נגן של חברה איכותית בתקציב הזה של 512 מגה בית ויכנסו בו 60 שירים בערך.

td12

New member
אהה ואם כתוב לך 128 מגה בית

יכנסו לך רק 15 שירים בערך.... על הפנים... לכי על 512 מגה בית, או 1 גיגה.

תוכלי לקנות SANDISK 512MG

יש בו 120+ שירים... אלא אם כן את רוצה נגן מדבקה ואז יהיה לך 240+ שירים 800 שירים ממש לא תמצאי ב-500 שקל

weird dust

New member
נגן ג'נרי

נגן שמיוצר במליונים ורק שמים עליו מדבקה אחרת. דוגמא לכך הם פרו-סאוונד, סמארט וכ'ו.

td12

New member
איזה 120+ ?????

יותר קרוס לחצי מזה... בערך 60-80 .... או שאתם מורידים שירים של 4 מגה באיכות גרועה....

נדב8

New member
חחחחחח

4 מגה זה לא נראה איכות גרועה, זה נקרא איכות רגילה, זה שאתה מוריד שירים ששוקלים 7 8 מגה לאורך של 4 דקות, זה לא אומר כלום על השירים האחרים. עשיתי ממוצע של משקל השירים שלי והוא 4.7... וכולם באיכות מצויינת. 120 שירים זה פחות או יותר נכון עבור 512 מגה בייט.

td12

New member
האמת היא שהכל תלוי

4 מגה נגיד לשיר של 4 דקות זה איכות סבירה, לא טובה. אני באמת מדבר על משקלים של 6-10 מגה לאחד, זה איכות טובה. יש גם קשר לסגנון של השיר. אם זה שיר פופ כזה סתמי או היפ הופ הוא יותר קצר נגיד מיצירה קלאסית או למשל גרסאות רמיקס או למשל האוס או טראנס וזה מתבטא במשקל. הכל תלוי. אני משתדל להוריד שירים ב192 בתים לשניה ומעלה. ממוצע שלי זה בסביבות 7 מגה...

gt-master

New member
הכל יחסית

800 שירים -אם השירים באורך של חצי דקה או 3 ? איכות טובה זה אומר 1 מגה לדקה אז ב128מגה יכנס בערך 128 דקות (שעתיים) יש אפשרות לכווץ שירים ואז יכנס יותר אבל כמובן על חשבון איכות. על נגן פלש על תצפי להכניס כל כך הרבה שירים כי זה לא תפקידו כיום. בכל זאת יש את האיפוד נאנו 4 גיגה ששם כן יכנס אבל זה יותר מפי 3 כסף ממה שרצית. האפשרויות שלך הן כאלו: ללכת על נגן סביר כמו סאן דיסק 512 מגה ששם יכנס לך כמות יפה (נגיד 90 שירים ממוצעים) או לקנות נגן מבוסס מיקרו דרייב (הרדיסק קטן) יד שנייה ב 700 ש"ח ואז את מסודרת עם 800 השירים שלך.

למעלה