איכותית טובת לב 24
New member
דחוף-איך למשוך אותו מיידית שוב?|בבק
( לצורך הבנת התמונה, אני בחורה אינטיליגנטית,אוהבת ונאה. הבחור איתו אני יוצאת חודשים מספר התלהב מאוד בתחילת הקשר. מטבע היותי בחורה שהקשר והגבר שאתה מאוד חשובים לה (ועם זאת לא לוחצת)ומשום ששנינו יודעים כי אנו מחפשים אחר קשר יציב שיוביל בשאיפה לנישואין אני בחורה שמראה המון נכונות להפגש ולעשות בשביל שנינו(גם לאחרים.אני אוהבת לעזור והוא מכיר את זה). גם הוא מתקשר הרבה, מציע הרבה להפגש וכו' אבל אני מרגישה שעכשיו הוא מבלבל אותי.מצד אחד מכיר לי את המשפחה שלו ומצד שני,במקביל,כאילו עושה דברים שהוא יודע שמעצבנים אותי.זה גורם לי לחשוב שהוא עושה את זה בכוונה על-מנת שאני אהיה זו שאזום פרידה ולא הוא אולי מחשש לפגוע בי(אני יודעת שהוא חושב שאני בחורה מאוד טובה). אני רוצה אותו מאוד, אבל במקום להתרכז בדברים חשובים אחרים אני מוצאת את עצמי מחכה לטלפון,ליזימת פגישה מצדו(בד"כ אני אומרת כן כי אני רוצה),מתאכזבת מאוד אם הוא מסיים פגישה מוקדם מדי או משהו לא הולך כשורה ומפחדת שהקשר יגמר כי הבחור הזה מאוד משמעותי בשבילי.אני מרגישה שבימים אלו אני מתחילה לאבד אותו במו ידי והקשר מתמוסס.מתוך הנחה שכן אפשר(!!!!!!!!!!!!!)להפיח רוח חיים בקשר שלנו ולהחזיר לבחור את הרצון לקשר איתי(הוא לא אמר שלא אבל לא צריך חושים חדים מדי בשביל לדעת)-אני זקוקה לעצות דחופות איך לגרום לו "לרדוף" אחרי, להרגיש שהוא עלול להפסיד אותי אם ימשיך להתנהג כך.התחלתי לנתק קצת את הטלפון ולהיעלם בשעות הרגילות כדי שירגיש בשוני.יש למישהו עצה מנסיון?אל תאמרו לי לדבר איתו על-כך.אני מבקשת בכוונה עצה מסוג פרקטי אחר. תודה שקראתם עד כאן ועל עזרתכם.בבקשה עזרו לי!!!