דחוף:איך מסנכרנים 2 פאלמים במחשב?

BuzyAnyWhere

New member
דחוף:איך מסנכרנים 2 פאלמים במחשב?

צריך להיות הסבר היכן שהוא יש לי חבר עם פאלם VX שיש לסנכרנו דחוף עקב סוללה שיש להחליפה. הבעיה שהמחשב שלו שבק חיים יחד עם הפאלם. אני מנסה לעזור לו לסנכרן אותו מול המחשב שלי לי יש כבר פאלם זייר 71 שמוגדר אצלי איך מגדירים עוד אחד ? מה אני צריך לדעת ? נא הגיבו בדחיפות - הפאלם הישן הזה הוא כלי עבודה מרכזי אצלו !!

Powerball

New member
תנסה את זה...

אם זכרוני אינו מטעה אותי, ברגע שתנסה לסנכרן למחשב שלך את הפאלם של חברך, הוא יודיע לך שזיהה פאלם לא מוכר ויאפשר לך להגדיר פאלם נוסף שיסונכרן בנפרד, תחת יוזר אחר. או - כנס בתפריט ל Tools --> User יפתח לך חלון שבו תוכל להגדיר יוזר חדש על ידי לחיצה על NEW בהצלחה.

yoovee

New member
כנס ליישום HotSync ב-Vx שלו, והשם

מופיע בפינה הימנית למעלה בפאלם.

yoovee

New member
פשוט סנכרן - הוא יזהה שזה משתמש חדש

בכל מקרה הוא לא ידרוס את המשתמש שלך. לדעתי הוא יקפיץ חלון ותצטרך לאשר. אם לאו - צור ידנית משתמש חדש בשם שלו דרך רשימת המשתמשים בקצה הימני העליון של הפאלם דסקטופ, ואז תסנכרן ותבחר את המשתמש שלו. בהצלחה.

BuzyAnyWhere

New member
זה שהפאלם שלי מסתנכרן על אאוטלוק

זה לא מפריע ואין קשר. נכון ?

BuzyAnyWhere

New member
זו הודעת השגיאה שאני מקבל בסינכרון

אני עובד עם אאוטלוק איך אני מגדיר רק אותו (הפאלם VX ) לעבוד מול פאלם דסקטופ ? ERROR: 00008001 Your handheld has not previously been synchronized to the currently open Outlook profile (or you have changed your handheld user name). If you have reset or renamed your handheld, open Outlook, click on "View/Folder List", locate and click on the PocketMirror folder, delete the user note, and re-synchronize. If you want to add your Handheld to the list of authorized Handhelds to be synced with this Outlook profile, see the help file topic "Syncing Multiple Handhelds to the Same Profile". 827: PMirror

Ariyeh1

New member
אז ככה

ראשית אל תסנכרן את המכשיר של החבר שלך לאותו פרופיל OUTLOOK שאליו אתה מסנכרן את המכשיר שלך
|
הדבר יגרום לכך שהנתונים שלך ושלו יתערבבו. יש לפתוח פרופיל Outlook חדש ולסנכרן אליו. אם אז תקבל את אותה הודעה, גש אל תיקיית PocketMirror שב-OULOOK והוסף בה פתק חדש שבו כל מה שיהיה כתוב הוא שם המשתמש במכשיר. סגור את הפתק ונסה שוב לסנכן. ושוב אין לסנכרן שני מכשירי Palm לאותו פרופיל Outlook אם אתה רוצה לשמור בכל אחד מהם מסד נתונים שונה

קובביס

New member
היוזר נמצא ב:

את שם היוזר אפשר לראות בדסקטופ כשם משתמש או בםאלם. בפאלם יש ללחוץ על מקש HOTSYNC ובדף שיופיע, בצד ימין למעלה מופיע שם המשתמש

BuzyAnyWhere

New member
שוב - זו הודעת השגיאה - מה עושים ?

אני עובד עם אאוטלוק איך אני מגדיר רק אותו (הפאלם VX ) לעבוד מול פאלם דסקטופ ? ERROR: 00008001 Your handheld has not previously been synchronized to the currently open Outlook profile (or you have changed your handheld user name). If you have reset or renamed your handheld, open Outlook, click on "View/Folder List", locate and click on the PocketMirror folder, delete the user note, and re-synchronize. If you want to add your Handheld to the list of authorized Handhelds to be synced with this Outlook profile, see the help file topic "Syncing Multiple Handhelds to the Same Profile". 827: PMirror

yoovee

New member
אני לא בטוח שאני זוכר בע"פ, אבל נסה

להקליק ימנית על האייקון של ההוטסינק במחשב (ליד השעון מימין למטה), ולבחור CUSTOM - משם, תעבור על כל CONDUIT רלוונטי ותגדיר מה שצריך... שלח תמונת מסך מקסימום אם אף אחד פה לא יכול לעזור מהקונפיגורציה האישית שלו, כי אני לא התעסקתי עם זה שנים....

Ariyeh1

New member
כדי לסנכרן אל Palm Desktop

פתח מתוך Outlook את Chapura Settings (בדרך כלל תחת כלים) סמן את שם המשתמש הרצוי, ולחץ על Settings בחלון שנפתח אמורה להיות למטה תיבה Quick One time Action Setup לחץ על החץ שבצד ימין של התיבה ובחר מתוך רשימת הגלילה שנפתחת את Backup To Palm Desktop Files. אשר וסגור את כל החלונות וסנכרן.

BuzyAnyWhere

New member
מצוין - אריה - אבל

עבד מצוין אבל ניסיתי דקה קודם לסנכרן מול האאוטלוק והפאלם הישן "קיבל" את ה - Caledar שלי !! איך אני מוחק ממנו את כל רשומות ה - Calendar ?

Ariyeh1

New member
אתה בבעיה

מחיקה טוטלית של Calendar ניתן לעשות עם ScrebbleOut. העניין הוא שאחרי זה לא יהיו לך נתוני יומן בכלל במכשיר. יש לשים לב ולא לסנכרן סנכרון רגיל את המכשיר אחרי כן כי אז ימחקו גם נתוני המחשב לחליפין תוכל לסנכרן אותו מול Palm Desktop כפי שהסברתי קודם, אחר כך לפתוח פרופיל Outlook חדש לסנכרן אליו, להעביר את התצוגה לתצוגת רשימה, ולמחוק את הארועים המיותרים מתוך Outlook. לסיום לסנכרן שוב את המכשיר והפעם סנכרון חד כיווני מהמחשב אל ה-Palm

BuzyAnyWhere

New member
סינכרנתי מול Desktop

החבר שלי לא משתמש ביומן - ככה שזה פחות בעייתי. אם אני מוחק מתיקיית ה Datebook את כל הקבצים תחת ה - User שלו - ואז סינכרון חד-כיווני - זה יכול לעבוד, או שאני הורס משהו ?

Ariyeh1

New member
זה יכול בהחלט לעזור

ושוב שים לב שכל הנתונים ימחקו גם מהמחשב וגם מה-Palm. אם אתה עדיין עם PocketMirror בצע את ההוראות שנתתי לך קודם אבל בחר ב-Restore From Palm Desktop Files.

BuzyAnyWhere

New member
ואין קשר לנתוני ה- User המקורי שלי?

נכון ? הנתונים שלי יישארו בעינם ?

למעלה