עותק חוקי שנקנה בישראל מגיע כבר מוכן (לאחר ההתקנה ) עם ME עדיין, אם נפגעת, קבלי התנצלות.
E EyesToSee New member 18/5/15 #3 עותק חוקי שנקנה בישראל מגיע כבר מוכן (לאחר ההתקנה ) עם ME עדיין, אם נפגעת, קבלי התנצלות.
L liil New member 26/5/15 #10 אל תתרגשי ממנו. את לא הראשונה ובטח שלא האחרונה המקבלת ממנו תגובה מעליבה וחשדנית . איש קטן ורע גדול.
נ נאווצוק New member 18/5/15 #5 אז זהו שלא , הורדתי את התוכנות והעברית הפוכה ואני רוצה את העברית , מימין לשמואל ולא ההפך אם אתה לא יודע על מה מדובר אז אל תגיד כלום לא נפגעתי זו לא דרך לתת תשובה ,זה הכל התנצלות התקבלה
אז זהו שלא , הורדתי את התוכנות והעברית הפוכה ואני רוצה את העברית , מימין לשמואל ולא ההפך אם אתה לא יודע על מה מדובר אז אל תגיד כלום לא נפגעתי זו לא דרך לתת תשובה ,זה הכל התנצלות התקבלה
S Shir Rose New member 18/5/15 #4 אם התוכנה היא ME מראש אין צורך לשנות אף הגדרה בה. במידה ולא, אז בעזרת תמיכה של אנשי אדובי אולי יוכלו לעשות לך שינוי הגדרות או שינוי מערכת בסיס. כדאי לבדוק איפה שקנית..
אם התוכנה היא ME מראש אין צורך לשנות אף הגדרה בה. במידה ולא, אז בעזרת תמיכה של אנשי אדובי אולי יוכלו לעשות לך שינוי הגדרות או שינוי מערכת בסיס. כדאי לבדוק איפה שקנית..
נ נאווצוק New member 18/5/15 #8 פניתי שוב , הסרתי את התוכנות והורדתי שוב עם הגדרות לתומך עברית , שלחו לי הסבר פשוט מאוד תודה