דחוף!! אם מישהו איבד אתמול כלב

דחוף!! אם מישהו איבד אתמול כלב

בלילה באזור ראשון לציון, ליד אזור הרכבת. כלב גדול, הוטרינר אמר שזה כניראה כלב רועה. הכלב בצבע חום בהיר עם שיער ארוך. הוא מסופר ומטופח בגלל זה אני בטוחה שהוא של משפחה. אם מישהו יודע או שמע אני אשמח מאד מאד, ופללליז תנסו כי זה דחוף. אני גרה בבית קטן ויש לי עוד כלבה ואין לי אפשרות להחזיק את הכלב הזה כי הוא ענק. אמרו לתת אותו להמכלאה בראשון "ראשון אוהבת חיות" אבל זה שמעתי מה עושים לו אחרי עשרה ימים אם אף אחד לא לוקח אותו, אז כן ראשון ממש "אוהבת חיות" חיות. אני פוחדת שלא תיהיה לי ברירה. אגב הוא לא מוכן לעלות הביתה, ובמה כבר לא ניסית לפתות אותו. יכול להיות שהוא פוחד ממדרגות? בגלל זה אני כל הזמן צריכה להשאיר אותו בחוץ. אני עצובה..ועצבנית

תני לו ב-ש-ר והוא יבוא אלייך

תני לו אוכל והוא יבוא אחרייך בלי בעיות.......דברי עם ענבלוש

חןשסק

New member
כן, כי לכלבים שהם של בעלים

יש בעיה להתרגל לטריטוריה חדשה... אני מניחה שאין מה לעשות אלא פשוט לחכות שמישהו יחפש אותו...

ענבל מ-"ראשון אוהבת חיות"...

והם לא הורגים את הכלבים את מתבלבלת עם "צער בעלי חיים" בהצלחה לכלב במציאת בית חדש........

חןשסק

New member
את יכולה לנסות לפרסם מודעה

באיזור מישור הנוף והסביבה של הרכבת, כי זה שכונות קרובות, אולי הכלב ברח משם. יש לו קולר? תבדקי אולי יש לו שבב מגנטי שיכול לעזור לך למצוא את הבעלים שלו.

חן ?? מפילה תיקים?איך תפרסם ....

איך היא תרוץ משכונה לשכונה עם מודעות....לא נראה לי מעשי ......

תתקשרי לאשון אוהבת חיות

ותודיעי להם על הכלב שאבד. אולי הבעלים שלו פנה אליהם ואז הם יוכלו לקשר בינכם.

הייתי בבוקר אצל הוטרינר העירוני כדי

שיבדוק אם אין לו שבב, ואין לו. יש עליו רק קולר, ואין על הקולר כלום. שאלתי את הוטרינר היום במיוחד בישביל לדעת מה קורה איתו אחרי שאני מוסרת אותו לשם, והוא הדגיש שאם לא מאמצים אותו תוך עשרה ימים מרדימים אותו. הוטרינר גם אמר שיכול להיות שהוא כלס של אחת החוות באזור תחנת הרכבת, הוא בדק אצל כמה מהחוות אבל הכלב לא שלהם. הוא לא ניראה כמו כלב ששיך לחווה, הוא ממש מממש מטופח. תשמעו זה כלב מקסים, אני לא מצליחה להעלות פה תמונה אם מישהו יכול לעזור, כי המחשב שלי קצת נתקע, אז תוכלו לראות. אני לא יכולה להחזיק את הכלב אצלי, מה גם שהוא לא מוכן לעלות הביתה ואני פוחדת שהוא יתייבש בחוץ מחום למרות שאני מקפידה כל שעה להביא לו מים ולקשור אותו בצל.

טוב אז הרגע דיברתי עם מישהי בראשון

אוהבת חיות, והיא הודיעה לי שחבל שאני אביא אותו כי ישר ירדימו אותו כי הם באמת לא יכולים לקבל עוד כלבים ואין להם מקום.

למעלה