דחוף - אני לא יודעת למה?

YAELUSH22

New member
דחוף - אני לא יודעת למה?

אבל אני פונה אליכם בעזרה... אני בת 22 עוד מעט ואני עם החבר שלי כבר כמעט שנתיים , אנחנו מאוהבים ותמיד היינו הקשר שלנו טוב במיטה ומחוץ לה , יש רק דבר אחד שהוא מפריע מאוד, אנחנו שונים ברגישות שלנו..אני מאוד רגישה תלויה וחייבת הרגשת אהבה ותשומת לב כל הזמן , הוא לא כזה הוא דיי קר , לפעמים שתקן הוא לא "מתעלק" ...הייתי רוצה להיות עם גבר שירצה להיות "דבוק " אליי אבל אני אוהבת אותו מאוד.. האם זה דבר שכדאי להעביר אותו? ז"א דיברנו על זה ניסינו לשנות זה לא עוזר הוא כזה זה האופי שלו חשוב מאוד לציין שאנחנו מדברים על חיים משותפים כל הזמן. האם להתפשר על זה??. אני לא יודעת מה לעשות? אני נואשת....לא יכולה בלעדיו אך גם לא איתו. אני אוהבת אותו. יעל

niva99

New member
סתם נקודה למחשבה.

בפוסט שלך את מציינת שאת אדם רגיש,תלויה (אני משערת שהכוונה כאן לתלותית). וחייבת להרגיש אהבה ותשומת לב כל הזמן. מצד אחד זה מאד אנושי ומובן- אך מאידך, התלותיות וה"דבק" עלולים לעורר את האפקט הנגדי של הדחיה. כי אם נחשוב על כך מעט לעומק- זה כמו התמכרות למתוקים- אכילה במידה - זה סבבה-אבל יותר מדי מהם-מזיק לגיזרה ולשיניים... -בקיצור-שורה תחתונה צד שמאל-תשלימי עם זה שלשניכם צרכים שונים מעט בקרבה.אין בכך פשרה-אלא פשוט השלמה עם עובדות החיים.

מסכימה ומוסיפה

גם אני הרגשתי את אותם דברים שניבה הרגישה כשקראתי את מה שכתבת. אבל אם אני אצא מנק' הנחה שאני טועה ואת פשוט אדם יותר חם מבן זוגך, השאלה הנשאלת היא האם את יכולה לחיות עם זה והאם זו הבעיה היחידה בזוגיות?

Kingeh

New member
אני חושב

שרק את יכולה להחליט כמה זה מפריע לך. הייתי עם מישהי שנתיים פלוס שכל הזמן אמרה לי שהיא אוהבת אותי וכו` ועכשיו אני עם מישהי שאומרת את זה הרבה פחות. לי זה לא מפריע. אני יכול להסתדר עם שני הסוגים האלו. מה את יכולה ל"סבול" אין לי מושג. אז אני לא יכול לתת לך עיצה טובה.

seeyou

New member
יש רק דבר אחד שהוא מפריע ../images/Emo13.gif

פחות מ-100% לא טוב לך? "אני מאוד רגישה תלויה וחייבת הרגשת אהבה ותשומת לב כל הזמן" "ההרגשה" בא ממך ולא מגורם זר. אהבה ותשומת לב כל הזמן-קיים רק בספרים-סרטים... יוסי A woman has got to love a bad man once or twice in her life to be thankful for a good one. Mae West

YAELUSH22

New member
קיבלתי את הרושם...

שאתם לא כל כך נחמדים אליי , משום מה רק אמרתי שאני בן אדם חם , מהתיאורים שלכם (מי שענה לי ספציפית) יצא כאילו אני איזה עלוקה:) זה הדבר היחידי שקשה לי בקשר , ואכן אני בן אדם יותר חם מהבן זוג שלי, זה לא הכי חשוב, וזה לא חייב להיות 100% אבל תסכימו איתי שזה דבר נורא חשוב ולא שולי... אני לא יודעת מה לעשות.. יעל

seeyou

New member
נכון!-../images/Emo45.gif-זה דבר נורא חשוב לך!!!!!

מאחר וזה כול כך חשוב אז את חייבת להחליפו באחר עם התעונה הרצויה לך אבל מנסיון של הרבה בנות,לא תוכלי למצוא גבר עם כול התכונות האצויות לך. בהצלחה! יוסי

ממש לא שולי

הייתי במקום כזה בעבר, הקשר ניגמר מסיבות אחרות, אבל כשהתחלתי קשר חדש הבנתי כמה גם זה הפריע לי. תנסי שוב לדבר איתו, להסביר לו כמה זה חסר לך. אבל אל תוותרי מהר מדי. חבל לוותר על אהבה

למעלה