דחוף אני מפחד

moi895

New member
דחוף אני מפחד

היום גיליתי ברגל שלי כמו פצע משונה כזה אך אני יכול לדעת עם זה סרטן ? אני לא יודע איפה לשאול אני לא רוצה ללכת לבדיקות אתם יכולים להביא לי כתובת של אתר או משהו שיש תמונה של אך נראה הפצע או הכתם ? או לתאר את זה ? בבקשה בבקשה דחוף תודה

רמי28

New member
אתה בטוח שאתה בן 28?

כי אתה כותב כמו ילד בן 8. מה זאת אומרת אתה לא רוצה ללכת לבדיקות? אף אתר אינטרנט לא יגיד לך אם יש לך סרטן או לא. לך לרופא עור.

אולי הוא מפחד

מבדיקות, או מתוצאות שכמה מאיתנו מכירים מקרוב. ואולי מתוך זה הוא מגיב כמו בן 8. למה שלא תיתן לגיטימציה לפחדים שלו... איך היית מרגיש אם זה היה הפוך?

yiska11

New member
שלום

לא נשמע לי כאילו זה גידול-אבל אני לא כזאת מומחית.גידול זה לא משהו שצץ פתאום.זה מתפתח. . בכל מקרה כדאי לך ללכת לבדיקות. מה איכפת לך לנסות לבדוק ? עדיף שתהיה רגוע ואם זה משהו רציני (למרות ששוב זה לא נשמע ככה) ,עדיף לטפל בו עכשיו,לא???? בהצלחה רבה !

גש לרופא

כמו שכתבו לך - מתמונה באינטרנט לא תוכל לקבל אבחנה. רק רופא שיבדוק ויסתכל על זה ואולי ישלח דגימה לבדיקת מעבדה יוכל לתת לך את התשובה המדויקת ביותר. אם תפחד ולא תיגש לרופא, זה לא יהיה לטובתך איך שלא תסתכל על זה. יכול להיות שזה כלום, ואתה סתם יושב וטובע בתוך המחשבות שלך לריק, ואם זה כן משהו, אז אבחון וטיפול מוקדם יכולים להקל עליך. מחר בבוקר - גש לרופא המשפחה, ואם יש לך אפשרות להגיע לרופא עור בהקדם האפשרי אז עוד יותר טוב. עדיף שתעשה את זה ותוריד מעל הלב את האבן הזו. אולי כדאי שתיקח איתך בן משפחה או חבר שיהיה איתך בזמן ההמתנה וגם אצל הרופא. בהצלחה בבדיקות גלי

למפחד שלום

אף אחד לא יכול להגיד לך כלום לך לרופא כרורגי והוא יבדוק ורק אחרי בדיקה הוא יוכל להגיד לך מה יש לך יכול להיות שזה רק זיהום ואם אנטיביוטיקה זה יסתדר

למעלה