דחוף בבקשה !

talitali102

New member
דחוף בבקשה !

מצאנו חתולה בת שבוע בערך, כזאת קטנה ! אנחנו לא יודעים מה לעשות, היא חתולה סיאמית מדהימה, בלי פרעושים וכלום, מה לעשות ?! איך לטפל בה, היא מיללת, הבאנו לה חלב מקודם, ואנחנו חייבים עזרה, מה נעשה ?! החתולה שלנו גם קצת מפוחדת והיא לא יוצאת מהמיטה. בנוסף לכך, החתולה העדכנית שלנו, אחי מצא אותה בגיל שבוע כמו החתולה החדשה שנמצאה, ונתן לה חלב רגיל והיום היא חזקה ובריאה, הוא לא נתן לה חלב מיוחד.

talitali102

New member
טוב, כבר שחררנו אותה...

ועכשיו החתולה שלי בדכאון ולא מתייחסת אליי יותר...

judyr

New member
שחררתם?

חתולה בת שבוע, למה הכוונה שיחררתם?

טלי, יש מישהי שמוכנה לטפל בגור

ראי הודעה שלה בפורום חתולים. בבקשה שתפי איתה פעולה כדי להציל את חיי הגור.

גור חתולים

מוטב מאוחר מאשר מעולם לא. ראשית - התגובה של החתולה שלך נורמלית לגמרי. לרוב חתולים נבהלים מחתול נוסף שהכניסו להם הביתה, בעיקר כאשר מדובר בגור חתולים. לרוב מאחורי גור יש אמא שומרת, שעלולה להיות אגרסיבית למדי. לכן תמיד ישנה תגובת פחד ראשונית. שנית - החזרת הגורה לרחוב היתה טעות קשה. לגור כזה ברחוב אין כל סיכוי לשרוד. לפני שלקחת אותה היה עוד סיכוי כלשהו שאמא שלה נמצאת באזור. עכשיו היא כבר כנראה לא תחזור לקחת אותה, ואם אף אחד לא יאמץ אותה כנראה שהיא תמות. אני מניח שזה לא נעשה בכוונה רעה, אבל כדאי לדעת להבא. לגבי החלב - חלב פרה לא טוב לגורי חתולים. נכון שלא כל גור שמקבל חלב פרה נגזר דינו למות, ואני שמח שלחתולה שלך זה הצליח, אבל עדיף בהחלט לתת אבקה המיועדת לחתולים (זה דומה לעובדה שלא כל מי שמעשן מת מסרטן ריאות, ועדיין אין בכך הוכחה שכדאי לעשן). למי שמעוניין לגדל גור שנמצא ברחוב, בקישור יש קצת הנחיות טיפול

talitali102

New member
תודה לכולם מצאתי לגורה בית חם.

בית חם עם שכנה טובה שמוכנה לטפל, היה לה חתול יונק בעבר[זתומרת הוא גדול כעת].

למעלה