דחוף! בואו בהמונכם!!!

atzmaut

New member
יום הזדהות בינ"ל עם בע"ח במעבדות../images/Emo108.gif

יום ראשון הבא (21.4.02): הפגנה ברחבת מוזיאון ת"א כנגד ניסויים בבע"ח למטרות קוסמטיקה וכו´. עוד במתכונת: ברי סחרוף, שוטי הנבואה, השרוף, פוליקר, ופוליטיקאטים.

shanty.G

New member
../images/Emo26.gifפלייר להפצה- שימו לב:

שימו לב, יצא פלייר מיוחד לעצרת הקרובה ביום ראשון. הפלייר נמצא גם בגלריה של הפורום, ניתן להורידו גם משם. אנא הפיצו את הכרזה לכל מי שאתם מכירים, ולכמה שיותר אנשים רק זהירות מהצפות, הן לא תמיד מתקבלות בברכה
ציינו כי הנוכחות חשובה למען ההדים, למען המודעות והחשוב ביותר- למען אלו אשר קולם לא נשמע!

dudu99

New member
דחוף! בואו בהמונכם!!!

יום ראשון ב 21 לאפריל יש עצרת הזדהות עם חיות במעבדות .בשעה 18:00 ברחבת מוזיאון תל אביב ,עד 21:00, הכניסה חינם והמקום מאובטח .בואו בהמונכם!! בעצרת יופיעו אמנים רבים וטובים!.

noa 28

New member
לא לבוא?

אני מקווה שהשאלה לא התפרשה לא נכון... באמת הייתי רוצה לדעת האם ניתן להכניס בעלי חיים .. אני וחבריי מעוניינים להגיע עם הכלבים שלנו ולכן אני שואלת.. נעה

shanty.G

New member
ודאי ודאי לבוא../images/Emo13.gif

כל המרבה- הרי זה משובח. האמת היא שלגמרי לא הייתי בטוחה שהיית רצינית בשאלה
אפשר ובכיף ! אבל אל תשכחו שיהיו (אני מקווה
) הרבה אנשים, וכדאי שהכלבים גם יהיו קשורים כדי שלא יאבדו. להתראות בעצרת!

rasta27

New member
חברים היום בג"ץ תחזיקו אצבעות

היום בג"ץ ידונו על פיטום האווזים. נקווה שזה יעבור. יאללה חבר´ה תתחילו להתפלל, תוציאו את הקמיעות של הרב כדורי, תעשו מדיטציה, תניחו תפילין, תשימו פתק בכותל, כל מה שאפשר וכל מה שיכול לעודד את בג"ץ לעשות את המעשה הנכון ולהפסיק את פיטום האווזים אחת ולתמיד. ושאווזי יילך למכור בייגלה בשוק. לקראת הבג"ץ מצורפת כתבה של הילה קרן מעיתון מעריב על פיטום אווזים. הכתבה לא חדשה אבל היא רלוונטית היום יותר מתמיד. כדאי לשלוח לה מכתבי עידוד למרות שהכתבה ישנה. יום טוב לכולם אורן

the answer

New member
כתבה בוואלה על בג"ץ - פיטום../images/Emo88.gif

כל הכבוד לעו"ד אהוד פלג, התובע מטעם "נח", ולכל המקצוענים מאנונימוס שביחד הכינו את החומר החזק שהוגש לבית המשפט.

למעלה