דחוף ביותר - בנות, הכנסו בבקשה.

Coma White1

New member
דחוף ביותר - בנות, הכנסו בבקשה.

מעט לא נעים לי לשאול, אבל ניגש ישר לעניין. גיליתי שהתחבושות ההגיניות בהן אני משתמשת, שייכות לחברת "פרוקטר אנד גמבל" (אולוויז), וכאחת שמתנזרת לחלוטין מהחברה הזו, ונושאת סטיקר של ISAV על התיק שלה, אני מרגישה מאוד לא בנוח להשתמש במוצרים האלה, דחיתי את החיפוש לאחת חדשה,אבל מסתבר שעכשיו כבר מעט מאוחר מדי. אוורירים כמה שלא יהיו. לאחחר חיפוש קרצרצר, שמתי לב שאין שום חברה שמייצרת תחבושות הגייניות, ולא מבצעת ניסויים. או שפשוט אי אפשר למצוא מוצרים כאלה במכולת המקומית. אשמח אם תאירו את עיניי, בנות יקרות, ותמליצו לי על אחת אחרת. דרך אגב - אל תמליצו לי להשתמש בטמפונים. אני פשוט לא מסוגלת. תודה.

morantom

New member
כנסי...

בדיוק היום כמה חברות דיברנו על התחבושות שזה בעיה כי כולנו משתמשות באולוייז והם באמת הכי טובות ולא תמיד מוצאים על המדפים חברות אחרות אבל יש תחבושות של לילי- אינטימה שלא ידוע לי אם הם עושים ניסויים אבל שווה לברר, ואם לא , אז עדיף אותם כי הם גם מוצר כחול-לבן ואני קוראת לכולם, להשתדל "להחרים" מוצרים שמיובאים מאירופה ולהשתדל לקנות מוצרים תוצרת הארץ have a nice day

Coma White1

New member
אני באמת אנסה.

ארוץ ביום ראשון אל המכולת שוב כדי לבדוק. מקסימום, ארחיק עד הסופרמרקט. זו הרגשה איומה, לנקות את הדם שלי בעזרת מה ששפך דם של אחרים...

E l i a n

New member
מסכימה איתך..!

בבקשה, אם תוכלי ליידע אותנו בפורום על התפתחות.. אני סקרנית לדעת.. תודה. קבלי
ממני.
אליאן דבש.

bilbibilbi

New member
אההמ אההמ...

לפני יומיים כתבתי כאן על לילי, שבהן אני משתמשת ומישהי אמרה לי שחוגלה מתעללים בבע"ח. אם מישהי תוכל לשפוך אור על הנושא... בבקשה.. -בילבי

zooti

New member
יש

מצאתי בסופר אחד תחבושות של סנו וגם תחבושות שמיוצרות ע"י מפעלי נייר (לא זוכרת את השם). יותר מטריד אותי - איפה אפשר למצוא טמפונים של חברה טובה.

דורמון

New member
גם אני תהיתי בקשר לזה לפני כמה זמן

אולוויז- פרוקטור& גמבל: רע. לילי- קימברלי קלרק/חוגלה:רע. (מישהי שאלה.. חוגלה נקנו על ידי קימברלי קלרק שהם רעים לכן החרמת הלילי..) טמפקס- קימברלי קלרק: רע או.בה- ג´ונסון&ג´ונסון: רע. סילוווטס(?)-ג´ונסון&ג´ונסון: רע פלייטקס- פלייטקס: שיט! גם הם רעים.. הזונות היו חייבים לעשות גם שמפו.. ולצד המואר(??..?) יש את מה שאני השתמשתי בו עד שקלאבמארקט פשוט החליטו לתת לו להעלם בשקט מהמדפים (שזה דיי מוזר כי אני בטח היחידה שקנתה אותן) הן נקראות ליברס ומשמשות חיקוי רומני כמעט מוצלח לאולוויז. ויש את הגילוי האחרון של הסופר פארם, שלמרבה המזל התחילו ליצר תחבושות בדיוק בזמן הנכון.. דורש כניסה לסופר פארם, חוויה מבעיתה בפני עצמה אבל לא נורא.. אה.. ויש גם משהו ישראלי בחבילות ירוקות כחולות כאלה אבל לא ניסיתי אותם אף פעם.. הבעיה הגדולה היא בעצם רק הטמפונים.. שנאמר לי פה איפשהו שאפשר להשיג אורגניים בחנויות טבע.. אבל אני לא ממש יודעת איפה החנויות טבע האלה.. וזהו. :)

Coma White1

New member
אני מודה לך כל כך....

הצלת אותי מייסורי המצפון שאוכלים אותי במשך כל ימי המחזור.. ארוץ מחר לסופר פארם ואקנה את התחבושות הנ"ל המון המון תודה.

bilbibilbi

New member
עוד אחד רע...

גם של גונסון אנד גונסון - CAREFREE אבל תודה... לא קלטתי את השם של השני - זה מהסופר פארם... -בילבי

דורמון

New member
אני לא יודעת מה השם שלו..

זה פשוט מותג כזה של הסופר פארם.. הולכים למדף של התחבושות ומוצאים.. זה אריזה ורודה בהירה אם אני לא טועה.. ודרך אגב.. גם הסופר פארם וגם ההיפר כל/נטו התחילו כבר דיי ממזמן לייצר מוצרים מתחרים משלהם כמעט בכל תחום (עדין מחכים לטמפונים).. ואפילו שהם בטח מייצרים אותם באותם מפעלים בארץ כמו התאגידים הגדולים, והמוצרים שלהם הם בטח כמעט אותו הדבר רק באריזה שונה, הכסף לא מגיע לאלה שאחראים לניסויים ומעודדים אותם..

mitzy miaoo

New member
וואלה?

במדריך הקוסמטיקה סנו דווקא מופיעים ברשימה של החברות שלא מבצעות ניסויים בבעלי חיים. אבל מצד שני, הם מייצרים חומרים להשמדת ג´וקים, אז אי אפש לחשוד בהם שנורא אכפת להם מהנושא הזה.

TimBuck2

New member
אי פאשר לקנות כחול לבן

כל מה שמזכיר כחול לבן הוא בעצם חברת בת של איזו חברה אמריקאית עלומה... או לחילופין בעלי מפעלים בשטחים ובמצרים (החרמת דלתא ופוקס לאלתר!) מחזור זה רע! מזל שאני צמחונית- המערכת הזו דפוקה אצלי לאללה!

למעלה