דחוף ביותר

דחוף ביותר

שלום לכולם אני עשיתי ניתוח טבעת לפני 4 שנים
עכשיו הטבעת נידפקה לאחר בידיקות שדר אבינוח נתן לי לעשות התגלה שהטבעת עשתה לי
אירוזיה בקיבה שזה אמרו לי שאני צריך להוציא את הטבעת ולתת למקום להתרפות
4 חודשים ואחר כך לשים טבעת חדשה קבעו לי תור לניתוח הריאשון וגם לשני השאלה שלי היא שאמרו
לי שבשביל לשים עוד פעם טבעת אני צריך לעבור את כול הבדיקות והועדה כאלו הכל מחדש זה לא ניראה לי הגיוני אני בקופת חולים מכבי
הקטע הוא שאני 4 שנים הורדתי 80 קילו והיום אני רזה מה אני יעשה תעזרו לי כי אמרו לי שהוועדה לא תאשר לי את הנתוח יום רבעי הקרוב מוצאים
לי את הטבעת תודה

almog2020

New member
דעתי האישית

היי ... אני במקומך לא יודעת אם הייתי נכנסת לחדר ניתוח שוב, הרי אם אתה רזה למה לא לנסות לשמור לבד? למרות שזה מאוד קשה ודורש הרבה כוח רצון ומשמעת עצמית. זה כן טוב שיש את הטבעת ליום שבו חס וחלילה תעלה או שלא תצליח לשלוט בעצמך ... אבל אני אישית פחדנית אז גם אם היום במצב שאני עוד לא רזה הייתי צריכה לעשות את הניתוח מחדש הייתי נותנת לעצמי צאנס לנסות לבד ובמקרה הכי גרוע עושה שוב. לא יודעת אם עזרתי אבל זו דעתי :):) בהצלחה!!!

קוביd1

New member
שלום לשמן בראש

לפי מיטב ידיעתי ולפי מה שההיגיון אומר שלא תצטרך לעבור שוב ועדה ,הוצאת טבעת לא נעשתה מפני שבא לך להחליף טבעת ,או סוג ניתוח הדבר נעשה בגלל מקרה חירום ,הבדיקות לפני ניתוח חייבות להיעשות אי אפשר לסמוך על הבדיקות שנעשו לפני 4 שנים.
אל תוותר להם תיתיעץ גם עם ד"ר אבינוח הוא גם בקיא בבירוקרטיה .

בהצלחה בכל.

קובי

במכבי צריך וועדה

במכבי המפגרים החליטו שלניתוח חוזר
צריך לעשות ועדה איפה ההיגיון אני בחיים לא יעבור את הועדה
מה אתם אומרים זו החלטה חדשה מהימים האחרונים

נשמע הזוי

דיברת עם אבינוח? הוא יודע מה הקריטריונים של קבלת אישור לניתוח חוזר אם באמת צריך וועדה? זה בטח לא אותו דבר כמו הניתוח הראשון (או שכך ההגיון שלי אמור, אבל של מכבי לא בהכרח)

ועדה

כן דברתי אם רובין המזכירה ככה היא אמרה לי שזה חדש גם לי זה נישמע הזוי
לא נורמלים

בקשר לוועדה במכבי לינתוח חוזר

המזכירה רובין של דר אבי נוח אמרה לי שזה חוק חדש ויש סיכוי גדול שהם לא יאשרו לי

אופירA

New member
מנהל
אתקשר אליה ואשאל אותה מניין הידע הזה

באתר של מכבי כתוב במפורש שמדובר בוועדת חריגים.
אל תחשוב שלילי, בנוגע לדבר שעדיין לא קרה.
גש בדחיפות לרופא המשפחה, בקש הפנייה לניתוח חוזר עקב אירוזיה, ועם ההפנייה תיגש למכון בריאטרי של מכבי, ותבקש להתחיל מיד בהליך.
תעדכן אותנו בכל מהלך, כי לדעתי אפשר לעשות כאן הרבה מאוד.

אופירA

New member
מנהל
לפי המידע באתר מכבי זה לא נכון!

כתוב שם: בכל ניתוח חוזר (מאותו סוג ושאינו מאותו סוג): אם הניתוח הראשון בוצע לפני יותר משנה, לניתוח החוזר נדרש אישור המכון הבריאטרי וגם נדרש אישור מקדים של ועדת חריגים במכבי.

אין שום סיבה שלא יאשרו ניתוח. בדיקות חובה לעשות לפני ניתוח - הבדיקות הן לשם הניתוח!

זה דבר חדש

אני יש לי טבעת 4 שנים והורדתי את כל המשקל ועכשיו הטבעת נידפקה לי הם דורשים וועדה

אופירA

New member
מנהל
ברור שלא יאשרו ניתוח סתם כך ללא וועדה

זה בכלל לא מטומטם שדורשים וועדה.
תתחיל בהליכים מיד, כדי שיהיה לך אישור כשיגיע מועד הניתוח החוזר.

אופירA

New member
מנהל
יכול להיות שאתה, אם היית מנכ"ל קופ"ח

היית מאשר ניתוחים חופשי בלי לבדוק.
אבל קופות החולים רוצות לדעת מה קרה מאז הניתוח הראשון כדי להסכים לניתוח שני שעולה להן עשרות אלפי שקלים.
אולי בכלל לא התנהגת נכון עם הראשון? אולי גם הראשון היה מיותר, וזה הסתבר רק בדיעבד.
לא יודעת את השיקולים של הקופה, אבל זה מה שההיגיון הפשוט אומר לי.

קוביd1

New member
ועדה

אם הועדה היא בשביל הפרוצדורה ,אז אין בעיה ,נקווה שזה ככה ,תביא להם מסמכים שיהיה להם וזהו
ככה זה נראה לי.

קובי

למעלה