דחוף ביותר

דחוף ביותר

אנא עיזרו לי.... אובחנתי כחולת סרטן שד - מחר אדע דרגה וכו, אני בהיסטריה נוראית!!! כמה שאלות- האם רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור בטיפולים הקונבנציונלים?? האם תוכלו להמליץ על מישהו?? אחרי כריתת שד - מה מטרת הכימותרפיה?? מניעה?? ריפוי?? האם יש מישהי בסרט הזה שאפשר להתייעץ איתה? תודה

rona39

New member
סרטן שד

היי ברור שאת בהיסטריה וזה טבעי לחלוטין. נכון לעכשו את צריכה לאסוף פרטים. מה הטיפול המוצע לך ואיך להתארגן אליו. גם אני עברתי כריתה אבל קיבלתי כימותרפיה והקרנות. השאלה אם יש אצלך בלוטות נגועות? הכימותרפיה ניתנת כדי לודא שאם יש תאים סרטנים בדם הם יעלמו. אשמח לענות על שאלות נוספות רונית

מצטערת לשמוע .....

אני אובחנתי לפני שנה + , בגיל 29 . עברתי כריתה חלקית והקרנות. הבלוטות אצלי לא היו נגועות ולכן לקחתי לעצמי את הפריבילגיה לא לעבור כימו על מנת לשמור על הפוריות (אין לי ילדים עדיין ). אני יכולה להזדהות עם הפחד והלחץ, כיון שגם אני הייתי בסרט הזה, אבל היום יכולה לומר לך שהשד לא היה כל כך נורא ... אם כבר לחלות בסרטן אז שיהיה סרטן השד - נפטרים ממנו מהר וכל מה שנשאר לעשות זה לדאוג שלא יחזור .....מה שעזר לי להתמודד עם הלחץ, הפחד וחוסר הידיעה - היה לקרוא המון המון בנושא המחלה. פשוט להתוודע אליה באופן יסודי כי ידע = שליטה וברגע שאת רוכשת את הידע - דברים נראים אחרת לגמריי !! מבטיחה לך ! אני מציעה לך להכנס לפורום אחת מתשע, או לפנות לתמיכה של ארגון "חסן" (חולי סרטן נלחמים ) , תוכלי לקבל תמיכה נפשית ועידוד וגם לשאול את כל השאלות שמציקות לך. מאחלת לך הרבה בריאות, אנחנו פה לתמיכה והקשבה תמיד. זו נקודת שפל אמנם - אבל אחריה יבואו עליה ושיפור !! תזכרי ותגידי לעצמך שמפה זה יכול רק להשתפר !!!! ----------------------------------------------------

lili the one

New member
ענתי יקרה

אני ממש מזדהה עם ההיסטריה שלך. כשאובחנתי כחולת סרטן שד גם אני הייתי בהיסטריה נוראית, אך עם הזמן ההיסטריה חולפת. אני בטוחה שככל שתחשפי ליותר מידע ההיסטריה תפחת. אתר אחת מתשע נותן מידע מקיף על המחלה והטיפול בה. הטיפול מחולה לחולה משתנה. הדבר תלוי בדרגת הגידול והתפשטותו. אני אובחנתי כחולת סרטן Stage (דרגה) 2 בגלל גודל הגידול וללא בלוטות נגועות. מכיוון שכך עברתי ניתוח כריתה חלקית של השד וכיום אני מקבלת טיפולים כימותרפיים למשך חצי שנה, לאחר מכן הקרנות חודש וחצי ולאחר מכן טיפול הורמונלי למשך 5 שנים. ההתמודדות היא קשה, אין ספק בכך, אבל החיים חשובים מדי. נסי להיות חזקה יקירה. יהיה טוב, לילי

היי ענת

ברוכה הבאה לפורום. כמו את ודאי מבינה, את לא לבד ומה שאת עוברת הוא מאד נורמלי למצב הלא נורמלי הזה. אני ממליצה מתוך נסיון על שילוב של טיפול קונבנציונלי עם טיפול אלטרנטיבי. רצוי שתבדקי את התחומים בעניין כמו דיקור והילינג ורייקי עד שתמצאי שיטת טיפול שאת מתחברת אליה ומטפל שאיתו את יוצרת קשר טוב. אני בתקופת הטיפולים נתמכתי בהילרית שמאד מאד עזרה לי לעבור את התקופה הזו. אני מצרפת לך קישורים לאתר שהומלצו בהודעות הקודמות. גלי

מזי א

New member
היי

א. אל תהיה היסטרית מאוד חשוב איך את מקבלת את הדברים, נפשית, כי זה עוזר להחלמה ולריפוי. ב. לפי התשובות שכבר ניתנו פה, מסרו לך את המידע המירבי. השאלה היא, עכשיו, את אמורה להיות לאחר שיחה עם רופא כירורג שד ועם אונקולוג, מה הם אמרו והמליצו? באיזה " שלב " את? האם צריך כריתה מלאה או חלקית? בסרט הזה , לצערנו, יש יותר ויותר נשים , בכל הגילאים, אנחנו פה, ואני מדברת בשם כולן, ונעזור במה שרק נוכל , במידה ואת רוצה לדבר באופן אישי , את מוזמנת להשתמש במסר. שיהיה רק טוב ותשובות טובות מזל

מלמלה

New member
היסטריה מובנת

והבלבול מאוד גדול בגלל הבלבול וההרגשה שלא יודעים מה הרופא אמר רבע שעה אחרי שיצאת ממנו המלצה שלי ללכת עם עוד מישהו שישמע גם הוא מה הם אומרים ואולי אפילו לרשום במחברת שאלות מוכנות ואת התשובות שלהם הקישורים שגלי הוסיפה הם מצויינים וממולצים בחום אני אספתי הרבה מידע מתוך אתר "אחת מתשע" שתפי את הסביבה הקרובה לך וקבלי את כל העזרה המוצעת לך

למעלה