דחוף!! בנושא זיקפה

• פותח הנושא rab
  • פורסם בתאריך

rab

New member
דחוף!! בנושא זיקפה

שלום !! אני עוד מעט בן 20 ויש לי בעיה אני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה ליפעמים ש לי חברה במשך שלושה חודשים ותיכננו לשכב בזמן הקרוב והפחד הכי גדול שלי הוא שאני לא יצליח להגיע לזקפה מלאה . בעבר זה קרה לי שממש היתרגשתי ואז לא היצלחתי להגיע לזיקפה בבקשה תעזרי לי אני נואש !! יעזור לי מאוד אם תירשמי לי סוגים שונים של אמצעים (רצוי מאוד טבעיים) שיעזרו לי לשיפור הזיקפה (וכאשר אני מאונן הזיקפה היא מלאה ואין שום בעיה וכאשר אני עם בחורה יש לי בעיה עם הזיקפה לעיתים) בבקשה תעזרי לי !!! בתודה מראש : rab...

חרדת ביצוע ../images/Emo127.gif

ראב, קרוב לודאי אתה מתאר חרדת ביצוע. כשלון גורם לחרדה, הגורמת לכשעצמה כשלון נוסף וכן הלאה ב"מעגל קסמים" אותו צריך לשבור. העובדה שאתה מגיע באוננות לזקפה מצויינת, מכוונת לכך שהפוטנציאל שלך קיים, אך ב"זמן אמת" אינך יכול לממשו בשל לחץ, התרגשות, חששות וחרדה שהוא לא יעמוד במשימה. מה שגורם לנבואה להגשים את עצמה. החרדה מפרישה אדרנלין, הידוע כמקפד זקפות קטלני. אחת הדרכים לשפר את המצב היא להתרכז בהנאה שבאינטימיות עם בת זוגך, מבלי להתעסק בזקפה או לתכנן חדירה. להתרכז באיזורים אחרים מהם אתם נהנים. ההתעסקות באינטימיות וכל מה שמסביב תהיה יותר טבעית, ולכן גם החששות והלחץ המלווים יפחתו. אם לא תוכלו לעשות תהליך זה בעצמכם תוכלו להעזר במטפל מיני מוסמך (ותשובה של אחת מהן תופיע כאן בקרוב). לא כדאי לנסות לנסות את האמצעים הטבעיים המוצעים לשיפור הזקפה - מדובר בד"ר בשרלטנות ובמגוון תרכובות המכילות פלפל אנגלי וזנגוויל במטרה להעשיר את כיסו של היצרן (ומתוך ידיעה שהקונה יתבייש להתלונן).

חרדת ביצוע

המוח הוא הכלי המרכזי והאפקטיבי שמשפיע על חשק והנאה. אם תהיה רגוע ומרוכז בזמן יחסי מין כמו בזמן אוננות, גם הזקפה תהיה כמו באוננות. התופעה של איבוד זקפה בתקופה הראשונה של קיום יחסי מין בגלל לחץ וחרדה שכיחה ובדרך כלל זה מסתדר עם הזמן. אם זה לא יסתדר אתה יכול לפנות ללא תשלום ליעוץ בטלפון או פנים אל פנים ל"דלת הפתוחה" של האגודה הישראלית לתכנון המשפחה המיועדת למתבגרים וצעירים טלפון 03-5101511 בברכה מרים ברנר

רוצה להוסיף...

שזיקפה אנחנו צריכים כדי להגיע לחדירה. תכניס לך לראש מעכשיו ול-99 שנים באות לפחות שיחסי-מין לא = חדירה. יחסי מין זה להיות ביחד, במצב רגוע, בכיף, ללא זמן, ללא מטרה, פשוט להיות - להתכרבל. להרגיש את חום הגוף של הפרטנר/ית, ולתת לידיים, לשפתיים ולכל החלקים בגוף לטייל לפי הרצון שלהם. בהצלחה בהמשך.

doe2

New member
סרוגייט גבר, יפה אמרת ואכן

משהחלטנו בן זוגי ואני שסקס אינו מילה נרדפת לחדירה, החיים הרבה יותר יפים...(ואיתם האורגזמות..). אבל מדובר בבחור צעיר כמדומני, ובטח גם בפרטנרית צעירה, שהתובנות הנ"ל עדיין מוקדמות להם. ככה זה בחיים, צריכים להתבוסס בכל הרפש שהתרבות הסקסיסטית המערבית מחדירה לנו בכל מיני סרטים וכו´, על מנת להגיע לשביל הזהב. בכל אופן המלצתי כהמלצתו של סרוגייט גבר והיא פשוט למחוק מהלקסיקון את המשוואה לפיה סקס=חדירה. תמחוק בכלל את המילים סקס, חדירה, זיקפה וכו´. תאמץ את המילים על בסיס שורש ע.נ.ג, קרי, לענג, להתענג, ובקיצור פשוט אל תחשוב על דבר אחר מאשר להינות ולהנות את בת זוגך בכל אמצעי שהוא...בהצלחה.

GK_FF

New member
אצלי קיימת בעיה דומה!

אני בן 17, ובמשך כבר חצי שנה אני מקיים יחסי מין עם חברתי הקבועה. להגיד את האמת, אני בטוח שאני סובל מחרדת ביצועים, אבל קשה לי להבין מדוע הבעיה רק התעוררה בזמן האחרון. קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה חודשיים אחרי שהתחלנו לצאת. מאז הכל היה בסדר, הגעתי תמיד לזקפה ושנינו הינו מרוצים מהכל. סבבה. אבל בערך לפני חודש, קרה מקרה שבו הפין שלי פשוט החליט לא לעמוד. היא לקחה את זה קצת קשה, אבל אחר כך דווקא הבינה אותי והכל חזר לקדמותו. הבעיה התעוררה לפני שבוע וחצי עוד פעם. אתאר את זה כך: בתחילתו ומהלכו של המשחק המקדים הכל בסדר, הוא זקור כמו שצריך ואני גם לא לחוץ. הבעיה היא שלאחר כמה זמן, כשמאבדים את כל הבגדים והעניינים מתקרבים לחדירה אני מתחיל לחשוב יותר מדי וכל הזמן פוחד שהוא יאכזב ויפול. הדבר באמת מתרחש כמו מעגל קסמים, וכך בפעמים האחרונות שהגענו למצב אינטימי הבעיה חזרה על עצמה! זה ממש מפריע לנו. דיברנו על זה המון, אבל עד היום לא יכלתי לתת לה תשובה חד משמעית על למה זה קורה לי... חשבנו שזה בגלל הסיגריות, חשבנו שזה בגלל שהייתי חולה. היא אפילו התחילה לחשוב שזה בגלל שאני לא נמשך אליה, מה שבכלל לא נכון. עוצו לי עצה! בבקשה!

rab

New member
עצה

אני קצת יותר גדול ממך ויש לי את אותה הבעיה אתה לא לבד לפי דעתי תנסה לא לחשוב בכלל על חדירה ופשוט תירגע וביכלל אל תחשוב שאתם הולכים לשכב פשוט תיתענג תנסה זה בדוק .... המומחים פה פשוט חבל על הזמן תקשיב להם ....

למעלה