דחוף - בקבוק במקום מוצץ

galitshir

New member
דחוף - בקבוק במקום מוצץ

שלום לכולם, יש לי בעיה גדולה. ביתי בת 7 חודשיים לא לוקחת מוצץ, אך במקום זה היא התמכרה לבקבוק. היא לא נרדמה בלי בקבוק מטרנה, והיא מתעוררת בלילה 3-5 פעמים והיא נרדמת רק עם בקבוק מטרנה. מיותר לציין שאני מכינה לה כל פעם בקבוק חדש.... מה שאומר שחצי לילה אני במטבח. ניסיתי לתת לה מים או תה , זה לא הולך. נרדמת רק עם אוכל. אני סבורה שבגלל זה היא אוכלת יותר מהכמות שלהיא צריכה, כי קורה לפעמים שבגלל שהיא אוכלת הרבה כי כך היא נרדמת אז היא מקיאה. לאחרונה ניסית לתת לה כמויות קטנטת יותר , 120 מי"ל אז או שהיא שותה הכל או שהיא נרדמת לפני ואז אני זורקת. בקיצור בכל פעם שנותנים לתינוק מוצץ בלילה כדי להרגיעו אצלי היא מקבלת מטרנה.... ייאוש. איך לגמול אותה מכך???? תודה מראש על עזרתכם. גלית

בנס

New member
אולי תנסי

להקטין את כמות המטרנה במים בהדרגה. אני הייתי מתייעצת עם רופא ילדים.

wafl

New member
גם אני חושבת שכדאי להוריד לה את

מינון המטרנה במים, לדוגמא במקום 3 כפיות על 180 מ"ל לתת לה 2 וכך הלאה . כל כמה ימים להוריד לה בחצי כפית. עניין אחר הוא, לנסות להרדים אותה במהלך כמה ימים באמצע הלילה בלי בקבוק בכלל, זה יכול להיות קשה מאוד ומתיש בהתחלה אבל זה משתלם. אם אין סיבה שהיא רעבה בלילה אז אין טעם לתת. זה דורש המון סבלנות. עוד דבר אחד....(אף על פי שסביר להניח שבדקת, אבל למקרה שלא) תבדקי אם היא אוכלת כראוי במהלך היום ואם היא שבעה. אל תפסיקי להציע מים בלילה במקום מטרנה, בתחילה זה יראה שהיא נרדמת כבר מרוב בכי ועייפות אך לאחר כמה ימים זה אמור להתייצב.

למעלה