דחוף! בשבוע הבא מחסנים ילדי כיתה א'-אני חוששת

דחוף! בשבוע הבא מחסנים ילדי כיתה א'-אני חוששת

אני יודעת שדנו בנושא מס' פעמים - ברשותכם אני מעלה אותו שוב הודיעו לנו שבשבוע הבא מחסנים את כל הילדים בכיתה א' (רגילה). החיסון כולל MMR ואבעבועות רוח במזרק אישי לכל ילד האחות אמרה שאין כספית אני מאוד חוששת. אחרי החיסון בגיל שנה בני הפסיק לאכול והחל הקיבעון בנושא האוכל. לדעתי הוא נולד עם לקות כלשהי שקשה היה להבחין בה בגיל צעיר (לפני גיל שנה), זחל מאוחר, צחק בקול מאוחר..אבל בשבוע של החיסון ...נראה שהחיסון השפיע מיידית על נושא הקיבעון באוכל. מצד שני אני חוששת לא לחסן. יש לי מס' שאלות: אם הוא לא יחוסן כרגע ונדחה את זה - האם הוא עלול להדבק מילדים בכיתה שכן חוסנו האם יש טווח מסויים ממחלה אחרונה שכדאי לשמור לפני החיסון האם יש חלופות או פיצול החיסון האם יש תוספים מסויימים לחיזוק הגוף כדי שהגוף יוכל להתמודד עם החיסון? ולמשך כמה זמן צריך לקחת אותם לפני החיסון האם יש איש מקצוע שיודע ומכיר את הנושא לעומק - אשמח לקבל המלצות

razgalili

New member
תשובות

ש: אם הוא לא יחוסן כרגע ונדחה את זה - האם הוא עלול להדבק מילדים בכיתה שכן חוסנו ת: בתיאוריה כן, אבל ההדבקה תהיה מהוירוס המוחלש ובדרך הדבקה נורמלית, ולא ישירות במזרק לדם, כך שגם במקרה של הדבקה אחרי החיסון של הכיתה הסיכון שולי. כמו כן צריך לזכור שהמחלות בMMR אינן נחשבות לקטלניות, כמו גם אבעבועות רוח. ש: האם יש טווח מסויים ממחלה אחרונה שכדאי לשמור לפני החיסון ת: אם יש ילד אוטיסט במשפחה טווח הביטחון הוא שמונים תשעים שנה. לילדים נורמלים יש המלצות של רופאים בDAN לחכות לפחות חודש מהמחלה האחרונה, ויותר אם הילד לקח אנטיביוטיקה ש: האם יש חלופות או פיצול החיסון ת: לא, אין שום חלופה רפואית. ש: האם יש תוספים מסויימים לחיזוק הגוף כדי שהגוף יוכל להתמודד עם החיסון? ולמשך כמה זמן צריך לקחת אותם לפני החיסון ת: הילד סבל בעבר מנזק נוירולוגי בעקבות חיסון, שום דבר שאת יכולה לעשות לא יכול להגן עליו בצורה משמעותית ויש חשש אמיתי לנזק נוסף, אובדן נוסף של יכולת והתדרדרות נוספת. הסיכון בחצבת אדמת וחזרת הוא שולי לחלוטין. חצבת קטלנית באחד לשלושת אלפים, מספר שנחשב נמוך במיוחד. הסיבה היחידה שמחסנים נגד חצבת היא שזו מחלה מדבקת מאד.

ומה לגבי אחות של אוטיסט?

האם אפשר לחסן ? יש לי תינוק בבית בן שנה שכמובן לא חוסן, האם חיסון הילדה יכול לסכן אותו באיזו שהיא צורה?

למעלה