דחוף - גורי חתולים בני יום

דחוף - גורי חתולים בני יום

באמצע הרחוב בגבעת שמואל, רחוב הציונות 6 ליד מעון נעמ"ת האם ככל הנראה הוברחה. אם מישהו נמצא באיזור ויכול לאסוף אותם בבקשה...........

את יכולה להעלות תמונה?

וכדאי מאוד שאת תיקחי אותם הבייתה שלך למשך שבועיים בערך. בגיל כזה קטן הם לא יכולים לעשות כלום בעצמם, והם צריכים רק את אמא שלהם. אם את כבר נגעת בהם אז תיקחי אותם הבייתה שלך ותטפלי בהם. אם לא נגעת בהם כדאי שתחפשי את אמא שלהם כי ככה רוב הסיכויים שהם ישרדו. אני גם מצאתי חתולה בת כמה ימים לפני כמה זמן והיא לא הצליחה לשרוד בלי אמא שלה ומתה. אם את צריכה טיפים ועזרה איך לטפל בהם שלחי לי מסר או שתשלחי לי הודעה לאימייל: [email protected] שיהיה לך המון בהצלחה!

אחדד את הבקשה-

הגורים נמצאים ברגע זה באמצע הרחוב, אולי מישהו כבר הגיע ואסף אותם (אני מקווה ) הקריאה הגיעה למוקד ההצלה של "עמותת תנו לחיות לחיות" בשעת ערב מאוחרת והאמבולנס לא עובד כרגע. אולי מישהו באיזור יוכל לאסוף אותם ? להאכיל אותם? לבדוק שהכל בסדר....?

icanonlytry

New member
אם את יכולה

אז בבקשה תקחי אותם. אני לא גר בגבעת שמואל, אבל יש לי ניסיון במה זה לאסוף גור חתולים מהרחוב, וגם ככה בבית אין להם המון סיכויים לשרוד, אז ברחוב בכלל לא יהיה להם. יופי שפירסמת את זה בפורום, אבל זה לא מספיק, הם כרגע גוועים ברעב, אז אם את אוהבת כל חי, ויכולה, תיקחי אותם לבינתיים, ותטפלי בהם כמה שאת יכולה. אם מישהו ירצה ויוכל לקחת אותם, הוא תמיד יוכל לקחת אותם ממך, או ממי שתתני לו אותם, אבל הגורים כרגע סובלים.

למעלה