דחוף!!! דחוף!!! דחוף!!! אנא עזרו לי

דחוף!!! דחוף!!! דחוף!!! אנא עזרו לי

שלום,
אנחנו, אם חד הורית ובת, המגדלות, באהבה ובמסירות שתי כלבות, שאימצנו והיצלנו ממש ברגע האחרון.
השבוע אימצנו גם גור חתולים, נטוש, מורעב, מוזנח ושורץ פרעושים.
חזרתי לקום בלילות, להאכיל כל שעתיים-שלוש, לחמם בקבוקים ולשמוח כשהוא עושה צרכים.
גיליתי שהעלויות לציוד בסיסי לגידול גור חתולים הן גבוהות, וזאת בנוסף לגידול שתי הכלבות.
כמובן, שאני מתחייבת לאמצו ולהעניק לו את הטיפול הטוב ביותר.
אנא, אם יש לכם תחליף חלב או אוכל לגורי חתולים, מיטה חמה, חומרי הדברה, משחקים, עמוד גירוד וכו', אודה לכם מקרב לב.
אהבה, מסירות וליטופים יש לנו בשפע.
אנא הזדרזו, יש לי תחליף חלב רק לעוד יומיים. אשמח לכל הצעה.
בתודה מראש, אילנית, 0522921930.

גורדיאן

New member
העדיפות הראשונה היא כמובן אוכל,

וכדאי גם לשים לו צלוחית מים.
בקשר לאוכל - אולי הוא הגיע כבר לשלב בו הוא מסוגל לאכול מוצק. קשה לדעת לפי התמונה אבל הם מתחילים גם בגיל מוקדם מאוד. נסי מעט גבינה לבנה (לא חלב!) או שמנת, ואם הוא יאכל מזה אפשר להתחיל לערבב לו בזה גם אוכל חתולים מוצק, לנסות טונה וכו, אם הוא יוכל לצרוך מזון מוצק זה לפחות יוריד ממך את הטרחה של בקבוקי ההנקה.
באיזה עיר את גרה?

תודה רבה גורדיאן. אני תושבת חולון

הגור צעיר מאד, אולי בן שבוע. אין לו יכולת לאכול לבד. כרגע ועד גיל חודש, עליו לינוק תחליף חלב בלב. אין לי תחליף חלב, או כל ציוד לטיפול בגורי חתולים. כל דבר יתקבל בברכה ובאהבה. אנחנו, בכל מקרה, מתכוונות לאמץ את החתול. נקווה שאנשים טובים יעזרו. תודה מראש. אילנית, 0522921939, 0538308330

הי אילנית, דבר ראשון תבורכו, אתן מצילות את חייו!

הוא פצפון ממש, ועוד לא בגיל למזון רגיל, את מחפשת לו בצדק תחליף חלב לגורים. בקבוק לגורים יש לכן? ראיתי פה ושם בפייסבוק שמציעים למסור תחליפים, כדאי לחפש. אם אין לך פייסבוק, אחפש עבורך, אבל בבקשה תצייני מאיפה אתן, שאדע מה רלוונטי עבורכן.
לגבי חומרי הדברה, לגור כזה קטן בשום אופן לא שמים אמפולות של חומר לטיפול בפרעושים. קראתי על כל מיני אלטרנטיבות לטיפול בפרעושים בגורים, אני כבר לא זוכרת מה הן היו.
משחקים יכולים להיות גם מאוד זולים, המשחק החביב על יודה הוא שרוך נעליים, הוא רודף אחריו בשמחה. הרבה בריאות ואושר, ותהנו ממנו!

תודה רבה, אני תושבת חולון

היי אחת המתרגמות ותודה על תשובתך המהירה. אני לא נכנסת לפייסבוק, כך שאם את נתקלת במודעה רלוונטית, אשמח אם תקשרי בינינו. עלי לקנות כל כך הרבה ציוד בסיסי, בנוסף לעלויות גידול הכלבות, כך שכל עזרה, מאנשים טובים, תתקבל בברכה. אנחנו מבטיחות טיפול מסור ואוהב. בתודה מראש, אילנית, 0522921930, 0538308330.

הי אילנית, מצאתי רק מישהי אחת שכתבה שיש לה תחליף חלב למסירה

לפי הכרטיס שלה היא מתל אביב. שלחתי לה מסר עם תוכן ההודעה שלך, אני מקווה שהיא תקרא ואולי תוכל לעזור.

תחליף חלב לגורי חתולים

היי אחת המתרגמות, יצרה אתי קשר אושרת והציע את עזרתה. תודה רבה לך. האם תוכלי לאמר לי באיזה פורום את מחפשת, כדי שאוכל לחפש ולהתעדכן? המון תודה ומבטיחה לעדכן. אילנית, 0522921930

ציוד לחתולים

תודה, תודה, תודה לכל מי שקרא וניסה לעזור בגידול גור חתולים נטוש ומורעב, בן יומו, כשאין לי כלום כדי להתחיל לטפל בו. בינתיים נרתמה בחורה מקסימה, כדי לתת לי תחליף חלב, אוכל ומשחה נגד דלקות עיניים. אם יש ברשותכם ציוד נוסף כגון: מיטה, בקבוק מים חמים, חומרי הדברה (מצאנו אותו שורץ פרעושים), משחקים, עמוד גירוד - אודה לכם מקרב לב. אתם ממש עוזרים לי להציל את הגור. תודה רבה ותבורכו. אילנית, 0522921930

מיההס

New member
בשלב זה אסור

להתיז עליו חומרי הדברה. הם יהרגו אותו. נסי להוריד כמה שאת יכולה. כשיהיה לך חומר לחתולים את יכולה להתיז על היד שלך, מכוסה בכפפה, ולמרוחעליו מעט.
לזכור שהוא תינוק בן יומו.

Yukita

Active member
מנהל
ליתר דיוק

לא כל חומר הדברה ניתן להתיז על סמרטוט נקי או כפפה ולנגב איתה גור כל כך צעיר. אפשר לנסות עם תרסיס פרונטליין שמאושר לשימוש גם על חתולות מיניקות וגוריהן - כמובן לא בהתזה ישירה.

הי אילנית, אני שמחה לשמוע. עשיתי חיפוש על המילה תחליף

בקבוצה חתולים ונהנים. שיהיה בהצלחה.

תודה רבה לאחת המתרגמות ולאושרת המקסימה

תודה רבה לאחת המתרגמות שחיפשה עבורי תחליף חלב לגור נטוש שהיצלנו מהרחוב. בזכותה יצרה עמי קשר אושרת המקסימה, אשר עשתה הכל ותרמה לי תחליף חלב, אוכל רטוב ואוכל יבש. בזכות אנשים טובים כמוכם, ניתן להציל עוד ועוד חתולים מגורל אכזר ברחוב. אשמח לקבל חול, שירותים סגורים ומשחקים. כל תרומה תתקבל בברכה. תודה. אילנית, 0522921930

למעלה