דחוף דחוף דחוף דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!

דחוף דחוף דחוף דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו קיבלתי מחזור ממש ההתחלה יש איזושהי דרך בעולם לדחות את זה ליום ראשון?? גאדדדדדדדדד למה היום?!?!@?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מהיימנים* + עוד שאלה

תרופת סבתא שקיבלתי זה הרגע היא שאם אני אעמוד על הראש מספיק זמן זה ייפסק? יש אישורים?

מצטערת אם אשמע בוטה אבל

כל אישה,גם אישה צעירה,צריכה ללמוד לכבד את הגוף שלה ואת התהליכים הטבעיים שקורים בו. מחזור הוא משהו מבורך וחשוב לתת לגוף ולרחם להתנקות. אז אנא, פני למקורות המהימנים ובקשי מהם עיצה לגבי איך לעצור את המחזור.

../images/Emo16.gif קראי את ההודעה הנ"ל כמה פעמים

ואם עדיין לא תזדהי איתה- הדפיסי אותה והדביקי על המקרר. בסוף היא תהפוך לחלק ממשנתך. ויפה שעה אחת קודם.

מבורך מבורך

שיהיה מבורך אבל למה הוא בא מתי שלא קוראים לו?! נמאס שהוא כל פעם מקדים מחדש! המקורות המהימנים אמרו לי שיש אפשרות לדיאפגרמה.

../images/Emo2.gif

דיאפרגמה? מה עשית בזה? לא עצרת את המחזור אלא פשוט מנעת מדם ההווסת לצאת החוצה. את רוצה לגרום לעצמך זיהום? דלקת? תני לו להיות.

iditush11

New member
דיאפרגמה הנו אמצעי מניעה בלבד!!

מהסוג המיושן שכיום רוב הנשים לא משתמשות בו, אז לשים דיאפרגמה כדיי לעצור את המחזור זה הרע במיעוטו. ואני מצדדת בדיעה של רווינסרה אל תשחקי עם הגוף שלך ואל תעשי נסיונות על המחזור, את עלולה לגרום לעצמך שם נזק נוראי וזיהום לא סימפטי. בקיצור תחכי בסבלנות עד שיגמר ובינתיים אל תעשי נסיונות שווא בכדי לעצור את המחזור שלך ובסוף תגרמי לעצמך נזק.

iditush11

New member
מחזור לא סדיר שעושה בעיות

פתרונות לבעיות מסוג זה אפשר למצוא אצל רופא הנשים, שמתאים גלולות כדיי להסדיר את המחזור ושאר מיני צרות הנלוות אליו. אני אישית לא יודעת איך הייתי מסתדרת ללא הגלולות, מבחינתי זאת המצאת המאה.

לב אם

New member
ממש לא

כשהמחזור כבר התחיל שום דבר לא יפסיק אותו. למי שמשתמשת בגלולות אז יש דרך למנוע הופעת מחזור בזמן לא נוח על ידי "משחק" בזמני לקיחה. כמובן שזה לא מומלץ אלא באופן חריג במיוחד.

למעלה