דחוף! דחוף! דחוף!

hadarchay

New member
דחוף! דחוף! דחוף!../images/Emo101.gif../images/Emo5.gif

שאלה בנוגע להסכם סודיות-האם הסכם סודיות תקף ללא עירוב עו"ד-הכוונה שני הצדדים חתומים על ההסכם בלבד? יש ברשותי חברת סטראט אפ-ושיתפתי חבר קרוב ברעיון פלוס הדרך להגיע אליו, אני ממש מתחרטת על העניין ורוצה לטוס אליו ע"מ להחתים אותו על הסכם סודיות שאכתוב, אני צריכה עזרה דחוףףףףףףףףףףףף-מה לכלול בהסכם ואיך אנסח אותו ע"מ לכסות את עצמי מכל כיוון אפשרי-ההסכם צריך לכלול סודיות על שמותיהם של בוני האתר, העסק עצמו וכ´. זה כ"כ חשוב לי בקשה עיזרו לי בדחיפות תודה, הדר

לא חייבים עו"ד

שלום לך, כמעט כל הסכם תקף ללא עו"ד, ובכלל זה גם הסכם סודיות. הבעיה היא אחרת. לאחר שכבר נתת לאותו "חבר" את המידע, אני לא יודע אם הוא יסכים בקלות לחתום. בעקרון אין בעיה לעשות את ההסכם לבד, ולשים דגש לחובת הסודיות לכל נושא רלוונטי, אך המלצתי היא כן לפנות לעו"ד שיטפל בנושא, מכיוון שיש פה הרבה פרטים שחשוב לשים לב אליהם, וחבל שתפספסי ולא תיזכי להגנות האפשריות בחוק. בהצלחה והמשך יום טוב, גיל איכבום, עו"ד

מסכים והייתי מוסיף

שלהתיעץ עם עו"ד זה בהחלט מומלץ. אם את מדברת על סטארט אפ, באמת חבל לפספס אפשרות בגלל רשלנות קטנה או טעות. יחד עם זאת, לדעתי אם תעשי חיפוש רציני יתכן ותמצאי אפילו דוגמאות של הסכמי סודיות באינטרנט. בעיקר באנגלית.

למעלה