דחוף דחוף דחוף...

yellow cheese

New member
דחוף דחוף דחוף... ../images/Emo46.gif

ח חח חחחחחחח חחחחחח עבדתי עליכם/ן! זה בכלל לא דחוף.....זה היה כדי שתיכנסווו.... גרררררררררר......
משעמם לי רצח!!!!! מיכליה----סורי סורי סורי שלא עזרתי היום עם השדרה.... הייתי עסוקה מאוווווווווווד..... אם היית און ליין-הייתי עוזרת לך עכשיו....
אורית טיטי שחף- הלא היא בולי!!!! כמה זמן לא דיברנו!!!! (אהם החוסר יחס באייסי זה משהו...
) נושי של בולי!! - הלא היא מלמלונת... מה נשמע אחות שלי?! ברוכה הבאה לביתנו....
רותם-- ברוכה השבה לפורום!!! הדר.א.--דנה ברגר היא הכי הכי...
אני גם חולהההה עליה...כמה מושלמת...גררררררר..... (ואני סטרייטית לחלוטיןןן!!!) וזהו נדמה ליייייי.... כל השאר... כאילו הלו????? תתעוררו!!!!! משעמם פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והדר פרפריתוש הדרוש נעלמה.....אויישיט! בקיצור חבריי היקרים.....שנה טווווובההההההההה לאב יו אוללללללללללללל, שירלייייייייייייייייייייייייייי המופרעעעעעעתתתתתתת

M^C ** FoReVeR

New member
צ´ירלו´ש!!

listen to me Girl: שתיהיי און ליין אני אסביר לך הכל... love u! Michal.

hadarosh16

New member
שירלי.......

אם תשימי לב פעם אחת בחיים להודעות שלי פה תביני שלא נעלמתי!!! אני כותבת לך הודעות שעדיין לא ראית אותך בכלל!!!!!!!!!!!! לא נעלמתי! זאת את שנעלמת! שימי לב טוב טוב! בלי להעליב.... אבל זה ברצינות כי את לא שמה לב! (לפחות ככה נראה לי)... וממתי כל כך מעניין אותך אם אני נעלמת או לא? שלך(או שכבר לא.....) הדרו´ש..... נ.ב:צום קל למרות הכל.....

יפה יפה...

סןף סוף נזכרת להזכיר את שמי!
סתתתתתתתתתתתתתתם... מה נשמע אחות שלי?! אני מקווה שטוב... טוב, לא משנה מופרעת קטנה שלי/ גבינצ´ חמודה שלי... חולה עליך!!!! אני הלכתי להיום, ובד"כ אני פה הערב... ביי ביו´ש בנתיים, רותמו´שששש הסרוטה של משפ´ גפן. ולילההההההההההההההההההההה טוב!!!

Mrs Kremmbo

New member
חחח.....זה לוח מודעות?...

האו נייס :) הממממ...צום קל בננות קורט...אם מסתכלים על הנשיקה שלך כמה דקות ברצף.......המממ....יוצא מעניין ואני לא ירחיב בשביל לא לעשות רושם רישוני גרוע :) -זוהר-

../images/Emo52.gif

forgive me sweety לא הייתה כוונה לא להתייחס פשוט בימים האחרונים..לא משהו.. סולחת? נו מה את רוצה? יום כיפור! קצת זמן עם עצמי.. בימים הקרובים אני אחזור לשיגרה.. (זו לא את זו אני
) לאב יו בייב

למעלה