אמת שקר, משחק הבמבה או נייר טואלט (עדיף במבה כי זה טעים), גם באנג באנג מתאים לפעמים, וש גם נאבר אבל זה מתאים למשחק בערב.. אם צריך אני יסביר את המשחק שלא מובן.. כרגע לא עולים לי בראש עוד אבל יש הרבה..
הם נשמעים לי מוכרים אבל אני לא יודעת או זוכרת את החוקים וחוץ מזה שאני לא יודעתת אם המשחקים האלה הם כאלה או לא אבל אני צריכה משחקי הכרות ראשונית יענו שם תחביבים... ממש הדברים הבסיסים...
מיסתדרים במעגל וכולם מורידים את הנעליים, ואז בוחרים מישהו שמתחיל - הוא אומר את שמו ואז זורק את הנעל למישהו וכך הלאה... עכשיו כשהנעל עברה איזה שלושה ילדים הראשון מתחיל עם עוד נעל וזורק אותה באותו הסדר, ושוב ושוב ושוב... בסוף נימאס מהסדר ומתחילים מילחמת נעליים וזה יוצא ממש כיף
את מעבירה שקית במבה בין כולם ואומרת לכל אחד לקחת כמה שהוא רוצה ולא לאכול!!! ואז מן הסתם כמעט כולם לוקחים הרבה ואז לפי מספר הבמבות שלקחת אתה צריך לספר על עצמך. יעני לקחת 3 במבות תספר 3 דברים על עצמך.. אפשר גם עם נייר טואלט אבל זה פחות נחמד בד"כ יותר אוהבים את הבמבה..
יש NEVER שכולם יושבים וכל אחד מוציא חמש אצבעות. כל אחד בתורו אומר משהו שהוא לא עשה (כאילו: אף פעם ... ) ומי שעשה מוריד אצבע למי שנגמרו ככל האצבעות נותנים משימה ואחרי זה הוא מתחיל מהתחלה. זה יותר מתאים לערב או משהו. יש איזה משחק עם שעון פגישות, אני לא ממש יודעת איך הוא עובד אבל אני יכולה לבדוק לך ולהודיע...