דחוף... דחוף... דחוף...

bazuka89

New member
דחוף... דחוף... דחוף...

אני צריכה כל מיני משחקי היכרות ולא עולה לי שום משחק בראש אז מי שמכיר ואני מניחה שרובכם מכירים נא להגיב או לשלוח לי מסר....

MajorGad

New member
משחקי היכרות

שמות אוויר, איבל דיבל, דף נופל, חתולתי המסכנה..

י ע ל 2

New member
יש הרבה..

אמת שקר, משחק הבמבה או נייר טואלט (עדיף במבה כי זה טעים), גם באנג באנג מתאים לפעמים, וש גם נאבר אבל זה מתאים למשחק בערב.. אם צריך אני יסביר את המשחק שלא מובן.. כרגע לא עולים לי בראש עוד אבל יש הרבה..

bazuka89

New member
מוכרים אבל לא

הם נשמעים לי מוכרים אבל אני לא יודעת או זוכרת את החוקים וחוץ מזה שאני לא יודעתת אם המשחקים האלה הם כאלה או לא אבל אני צריכה משחקי הכרות ראשונית יענו שם תחביבים... ממש הדברים הבסיסים...

מישחק קטלני - מילחמת נעליים...

מיסתדרים במעגל וכולם מורידים את הנעליים, ואז בוחרים מישהו שמתחיל - הוא אומר את שמו ואז זורק את הנעל למישהו וכך הלאה... עכשיו כשהנעל עברה איזה שלושה ילדים הראשון מתחיל עם עוד נעל וזורק אותה באותו הסדר, ושוב ושוב ושוב... בסוף נימאס מהסדר ומתחילים מילחמת נעליים וזה יוצא ממש כיף
נועה.

י ע ל 2

New member
הבמבה מתאים...

את מעבירה שקית במבה בין כולם ואומרת לכל אחד לקחת כמה שהוא רוצה ולא לאכול!!! ואז מן הסתם כמעט כולם לוקחים הרבה ואז לפי מספר הבמבות שלקחת אתה צריך לספר על עצמך. יעני לקחת 3 במבות תספר 3 דברים על עצמך.. אפשר גם עם נייר טואלט אבל זה פחות נחמד בד"כ יותר אוהבים את הבמבה..

י ע ל 2

New member
יש עוד כמה..

יש NEVER שכולם יושבים וכל אחד מוציא חמש אצבעות. כל אחד בתורו אומר משהו שהוא לא עשה (כאילו: אף פעם ... ) ומי שעשה מוריד אצבע למי שנגמרו ככל האצבעות נותנים משימה ואחרי זה הוא מתחיל מהתחלה. זה יותר מתאים לערב או משהו. יש איזה משחק עם שעון פגישות, אני לא ממש יודעת איך הוא עובד אבל אני יכולה לבדוק לך ולהודיע...

למעלה