דחוף דחוף!!!!

יעל@

New member
דחוף דחוף!!!!

מרב היסטריה אני לא זוכרת כלום, ותגידו לי אם זה נשמע הגיוני. ביום א´ השאיבה, האם זה הגיוני שביום שבת 5.00 בבוקר אני צריכה להזריק את הכוריגון? הרופא שלי אמר לי להזריק אמפולה אחת (תמיד הזרקתי שתיים). את האמת אני בלחץ נוראי שהביוץ יקרה לי כבר מחר. תודה, ואני אשמח אם תוכלו לענות לי בקרוב). יעל

היאט

New member
בלי היסטריה

קודם כל שיהיה בהצלחה. אני ממליצה לך להירגע לנוח ואולי הדברים יעלו שוב ובצורה מסודרת בזכרונך. לענינך, את יכולה להתקשר לכל בי"ח למחלקת נשים יש שם מומחים בתחום שיוכלו לעזור במיוחד לבי"ח הספציפי בו את הולכת לעבור את ההפריה. לדעתי המטרה מקדשת את האמצעים ובמקרה הגרוע תתקשרי עוד היום לרופא שלך לפלאפון תתנצלי על השעה ותשאלי. ושוב בהצלחה

יעל@

New member
היום אני ממש לא בפוקוס

אני מנסה לשחזר את מה שהוא אמר לי. מקווה שאני זוכרת בסדר, בפעם הבאה אני פשוט ארשום. אני בלחץ נוראי שיהיה לי ביוץ לפני הזמן בעקבות מקרים שקרו פה לבנות. בקיצור אני מקווה שכבר יהיה בסדר והכל יגמר. ומה שיהיה יהיה. נמאס לי כבר.

אווה*

New member
תשובה ליעל

הי יעל. אם השאיבה שלך היא ביום ראשון אחה"צ אז הזמנים הגיוניים. מקבלים כוריגון 33-36 שעות לפני השאיבה בד"כ. ואם את קיבלת גם דיכוי אז אין חשש לביוץ לפני הזמן. בהצלחה!

יעל@

New member
אווה

תודה, כן קצת קראתי עכשיו על הכוריגון, אז זה מסתדר לי. גם מצאתי את הדף מהטיפול הקודם שלי, וזה תואם. תודה רבה, יעל

ליאורה1

New member
הגיוני ביותר ../images/Emo50.gif

לי גם היתה שאיבה ביום א´ בשעה 15:00 .הזרקתי בשבת ב-6 בבוקר . בהצלחה רבה

בהצלחה

צאי מהלחץ זה הגיוני אם השאיבה ביום א לקחת כוריגון בשבת , ויש פעמים שנותנים אמפולה אחת של כוריגון ויש ששנים , אז תרגעי ושתצליחי , אני תמיד רשמתי תנסי זה מורים לחץ

נועם@בת

New member
חמודה, זה בדיוק הרגע המתאים

להיות בלחץ
מחר בערב כבר תהיי אחרי הכל, ולפני ההרין המיוחל. המון המון המון
שבוע טוב נועם

למעלה