>>דחוף<< דיסק של ג´ימס גלאוואי

>>דחוף<< דיסק של ג´ימס גלאוואי

אני מחפשת את הדיסק עם הקונצ´רטים של מוצרט לחליל בביצוע של ג´ימס גאלוואי בדקתי בכל החנויות האפשריות כמעט (צליל טאוור רקורדס ...) וזה פשוט לא נמצא במלאי אז אני אשמח אם תפנו אותי לאתר שיש את הביצוע המלא של גי´מס גאלוואי לקונצ´רטים או אפילו אם לאנשים שיש פה בפורום יש על דיסק יסכימו להעביר לי דרך אייסיקיו או מסנג´ר או כל דבר אחר או אפילו תיתנו לי שמות של חנויות שאולי ויש סיכוי שיש בהם את זה אתם תעזרו לי המון המון המון ואני מציינת שזה דחוף אני לא יכולה לחכות שבועיים שלושה שזה יגיע ....

lvbbb

New member
ב-MITOS.....

הקישור לדף של הדיסק כאן. הדיסק אמור לכלול בנוסף לקונצ´רטו מס´1 ו-מס´2 של מוצרט גם את הקונצ´רטו לנבל ולחליל ק.299 של מוצרט עם נגנית הנבל מריסה רובלס , כולם מנגנים עם אקדמיית סן-מרטין בניצוחו של נוויל מארינר. .הדיסק בהוצאת חברת RCA , חברת הד-ארצי היבואן לארץ . אני חייב להזהיר שגם MITOS קצת איטיים לכן אולי כדאי לטלפן אליהם כדי לזרז אותם

אפשר ללכת ולשלם להם במקום שממנו

אפשר לקחת את הדיסק ? אבא שלי קצת חושש לתת כרטיס אשראי באינטרנט

lvbbb

New member
האתר שלהם מאובטח אבל...

אם את לא רוצה לתת פרטי כרטיס אשראי הדבר שאת מבקשת אפשרי, תקראי כאן לפרטים נוספים.בכל מקרה תטלפני אליהם כדי לבדוק אם הדיסק קיים עדיין במלאי של הד-ארצי.MITOS לא מחזיקים מלאי של דיסקים ,כל פעם שיש הזמנה הם מזמינים מהספקים לכן זה גם קצת אורך זמן.

יש בעיה זה יקח שבועיים שלושה

ואני חייבת את הדיסק או את הקטע הזה עכשיו בזמן הקרוב ביותר שוב אני פונה אליכם אנשי פורום נחמדים אם למישהו יש את הקונצ´רטו השני של מוצרט בביוצע של ג´ימס גאלוואי בחליל אני ממש ממש מבקשת שתעזרו לי ותשלחו לי בבקשה אם אפשר את הקטע

האלטית

New member
הורדתי מקזאה כל מיני קטעים של גאלוו

אבל אני לא יכולה להשאיר אותם פה אם תתני לי איי סי קיו או אי מייל אני אוכל לשלוח לך

lvbbb

New member
תבדקי בחנות של....

האוזן השלישית ( האוזן הקלאסית ) ברחוב שנקין בת"א או בחנות של רשת "צליל" שנמצא ליד היכל התרבות בתל-אביב . 2 חנויות מוכרות רק דיסקים קלאסיים.לפחות תטלפני אליהם כדי לבדוק אם יש להם.

The Exorcist

New member
קניתי הרבה ממיתוס, לא נתקלתי בשום

בעיה איתם. אם בכל זאת אבא שלך מפחד, הם יכולים ליצור איתו קשר ולקחת טלפונית את המספר כרטיס.

זליל

New member
האמת שלי יש את הדיסק :)

אני לא יודע איך זה עוזר אבל אם תמצאי פאיזה שהיא דרך טובה אני אשמח להעביר לך אותו איכשהו

למעלה