דחוף!!! האם השביתה נמשכת מחר???

milaP

New member
דחוף!!! האם השביתה נמשכת מחר???

תואר שני! מחר זה יום הלימודים יחיד שלי! האם השביתה נמשכת????

טלי1983

New member
נראה לי שכן, ותראו את זה!!!

הסגל הזוטר מצטרף לשביתה מועצת הסגל מצטרפת לשביתת המרצים הבכירים באוניברסיטאות. "התנאים שלנו גרועים מאי-פעם" הסגל האקדמי הזוטר החליט הערב להצטרף החל מיום שלישי הבא לשביתת המרצים באוניברסיטאות. מועצת הסגל הזוטר שהתכנסה בתל-אביב הודיעה כי בשלב הראשון היא תשבש את שיעורי ההוראה שכן מתקיימים באוניברסיטאות ותחריף את צעדיה ככל שיעבור הזמן. "הגענו למסקנה שהנהלות האוניברסיטאות עושות בנו שימוש כדי לפעול נגד המרצים" אמר יו"ר הסגל הזוטר, ד"ר אלי להר. יו"ר הסגל הזוטר הוסיף ואמר כי אין בכוונתם לפגוע במרצים ובמאבקם הצודק, לדבריו, במיוחד כאשר תנאי ההעסקה שלהם עצמם גרועים מאי-פעם. "החל מיום שלישי נקיים אסיפות הסברה במקום שיעורים ובהמשך נקיים שביתה מלאה אם רק יהיה צורך בכך", אמר להר. החלטת הסגל הזוטר התקבלה לאחר שמוקדם יותר הערב, הסגל האקדמי הבכיר הודיע לשרת החינוך, יולי תמיר, כי הוא דוחה את הצעתה למינוי מגשר במשא ומתן בינו לבין האוצר. החלטת הסגל התקבלה לאחר שהמרצים קיבלו הבוקר משרת החינוך הבהרות לגבי אופי עבודתו של המגשר, אך הערב, כאמור, הודיעו שאינם מתכוונים לקבל את ההצעה. יו"ר המועצה המתאמת של הסגל האקדמי הבכיר, פרופ' צבי הכהן, אמר כי "הבעיה שניצבת בפתחנו היא אי-הסכמה של האוצר למנגנון שימנע את שחיקת שכר המרצים. מדובר בדרישה פשוטה, אותה ניתן לקבל או לדחות וכל עוד היא לא תתקבל - אנו נמשיך בשביתה". (מתוך NRG)

טלי1983

New member
הכתבה הזו פורסמה היום ב-22:11

תודה למורן שהפנתה את תשומת ליבי...

TheBigBrother

New member
לפי מה שכתוב בוואלה

הם מתכוונים לשבות יום שלישי הבא.לא ברור אם החל ממנו או רק במהלכו לאור הזדהות.

amitk80

New member
מה שאני הבנתי

שהם שובתים ביום שלישי. אני חושב שבאמת הגיע הזמן שהם יצטרפו. חבל שהם לא עשו את זה קודם כי גם הם נפגעים אם לא יותר חזק מהמרצים. נראה לאן זה יתפתח אבל ממש עצוב שהגענו למצב הזה. אם אכן תהיה שביתה מתבטל לי בחן באנגלית

Lunar4D

New member
באמת הגיע הזמן שהם יצטרפו..

ובכלל הגיע הזמן שכל המדינה תצטרף... נסגור ת'בסטה, נלך הביתה סוף סוף... למדינה נורמלית.
... אוסטרליה?.. נהה.. לא מבינים מה הם מדברים... טוב נחשוב על זה כבר..

ארנט

New member
../images/Emo207.gif משעמם לכם בשביתה?

אנא עזרו לסטודנטית במצוקת נבדקים.... מחפשת עבור עבודת הדוקטורט שלי: א. סטודנטים/יות בני/ות 20-26 שהוריהם/ן גרושים. ב. סטודנטים (בנים) בני 20-26 שהוריהם נשואים הבקשה אינה מצריכה השקעת מאמץ רב. כל מה שאני מבקשת הוא מענה על שאלון שבוחן תפיסות לגבי זוגיות וקריירה. על השאלון ניתן לענות דרך המחשב ולשלוח אליי במייל. מי שמוכן/ה לענות בבקשה שישלח לי מסר או ישרשר הנה ואשלח אליו/ה.

milaP

New member
בשמחה הייתי עוזרת לך....אבל....

אני בת 32 עם הורים גרושים.

למעלה