דחוף-היכן אוכל להשיג עורך דין שיבוא עימי בהתנ

טלי35

New member
דחוף-היכן אוכל להשיג עורך דין שיבוא עימי בהתנ

בהתנדבות לשיחה גורלית עם עוסית מהרווחה (פקידת סעד לסידרי דין),בה קשה לי שאני מולה לבד ,בלי גב מקצועי שיוכל להגן עליי ואף לדרוש ממנה תשובות ,שלי היא חומקת מלתת ואף נוקטת באסטרטגייה ידועה של התחמקויות משאלותיי,טישטוש אחריותה,על ידי תקיפתה אותי,הדיפתי וכו. אין לי כסף לעורך דין והפגישה ממש עוד ימים ספורים.נוכחותו של איש מקצוע כמו עורך דין,שבא איתי,תהיה לה בעיניי השפעה על הדינמיקה של השיחה ולכן זה כל כך חשוב לי .תודה מראש כל מי שיקשרני עם מתנדב כזה

טלי שלום

אנני עורכת דין אבל יש לי הרבה ידע ואולי אוכל לסייע /לייעץ.
ראשית אתחיל ואומר ואולי נעשה זאת במסרים אישיים או בטלפון מדוע מעורבת פקידת סעד?
בעניין התשובות ומה שמגיע לך לעולם אל תחששי לעמוד מול אותו האדם ואפילו מעלה לקבל תשובות.
"תקיפתה אותך,הדיפתי ועוד איננה מקנה לה שום זכות ולמרות שאנני יודעת על מה מדובר ולא שופטת עדיין אין לה זכות.
זכותך המלאה לדרוש שיחה עם מנהל משרד הרווחה שאחראי על כולם או אחר ולרשום לך בדיוק מה טענותייך ועל מה את מתרעמת.
נסיון חיי לימד אותי (ולא עם עו"ס או פקידת סעד) שאם אין אני מי לי,ולמרות שהיו הרבה אנשים טובים באמצע הדרך,,הם עזרו לי לסלול את הדרך הנכונה וכך היה.
כשאני רוצה משהו אני משיגה בצורה הכי טובה והגונה ולא בוחלת לפנות לגורמים בכירים ולא פוחדת מאף אחד כשאני צודקת או אחר.
עד היום זה עבד נהדר.
לפעמים מנצלים נשים שהן חלשות,אין להם גב או דיעה חזקה ולא ממש מבינות בנושאים ואז זה גם נראה כך.
אם תרצי לשוחח בטלפון אשאיר לך נייד במסר ואז אוכל לבדוק כל מיני דברים עבורך,

יום טוב,
אילנה

כמה רעיונות

כמעט בכל עיריה ישנו מוקד ש.י.ל. (שירות ייעוץ לאזרח) בו יכולים לעזור לך בזה.

ברוב האוניברסיטאות ישנם סטודנטים לעריכת דין העוזרים לאזרחים תחת פיקוח צמוד של מומחים, בחינם או בתשלום סמלי.

יש פורום עורכי דין כאן בתפוז, שווה לך לשאול שם...

טלי35

New member
תודה אבל...

שיל רק מייעצים ולא מתלווים לפגישה/שיחה עם גורמי רווחה.
אין בתפוז פורום עורכי דין,חיפשתי ברשימת הפורומים,אז למה אתה מתכוון?אשמח לקישור לפורום אליו התכוונת

הפורום המדובר

בעמוד הפורומים הראשי, תחת ״חוק ומשפט״ יש פורום ״ביטוח לאומי -סיוע״.
שווה לנסות שם....

וכפי שאמרתי, כדאי גם לבדוק באוניברסיטה/מכללה בה יש פקולטה למשפטים.

למעלה