דחוף, הכוונה לשינוי תעסוקתי

Shoko31

New member
דחוף, הכוונה לשינוי תעסוקתי

שלום רב, אני נשוי, אב לבת ועובד בהיי טק 8 שנים כמנהל פרוייקטים. התחום נחשב"בטוח" ומהווה את ההחלטה הכלכלית "הנכונה" למי שמחפש את היציבות בלי הפתעות טובות או פחות טובות. כיום אני חש חוסר מיצוי וענין בתחום לגמרי, אני חסר מוטיבציה ולא נהנה מעיסוקי. מצפה בכליון עיניים ליום בו אני אעזוב הכל לקראת עתיד מאתגר אחר עם שכר מתגמל עוד יותר. ברצוני לבצע שינוי בתחום העיסוק ולצאת לגמרי מהתחום, הלחץ והשעות הארוכות. מחפש משהו בתחום מנהל עסקים כמו נדל"ן או עסקים אחרים בחברות קונצרן כמו אפריקה או דלק ודומיהן. כמו כן אני שוקל יציאה לשוק כעצמאי בתחום העבודות הקשורות בסחר מכר ותיווכים למינהם. תמיד קיימת האופציה של פתיחת עסק בתחום מערכות המידע . אני בעל תואר מנהל עסקים בהתמחות מערכות מידע. אין לי נסיון רב בעסקים אך אני מאד נמשך לתחום ומכיר בצורה טובה מאד את העסקים מצד התהליכים העסקיים עקב תחום העיסוק שלי כיום. אני מנסה למצוא את דרך המלך ביציאה מהתחום ומעבר לתחום שיטע בי את העיניין והמוטיבציה מחדש. כיום אני לא מסוגל להרים את הכפפה וזקוק לליווי צמוד לצורך העניין. הנושא דחוף ואני מרגיש מועקה עד תחושת דכדוך מה. מה השאלות שאני צריך לשאול את עצמי כדי לבצע הכוון מדוייק? מה הדברים שעלי לבצע מלבד החיפוש? למי כדאי לפנות כדי ללוות בכל השלבים של התהליך עד למציאת הדרך גם בשלבים לאחר השינוי?

שינוי תעסוקתי

הי שוקו, אתה מספר שאתה רוצה לעשות שינוי מקצועי מעבודה אך אינך ממוקד ושוקל כיוונים שונים. אתה כותב שאתה לא מסוגל להרים את הכפפה וזקוק לליווי צמוד. אימון, קואצי'נג, הוא כלי שיכול מאד להתאים לך. אימון הוא שותפות מעצימה, מאתגרת ותומכת של מאמן ומתאמן להשגת מטרות בחיים. מאמן ישאל אותך את השאלות הנכונות שיעזרו לך להגיע לתשובות, תוכל למקד את הכוון אליו אתה הולך, לבנות חזון ותכנית פעולה להשגתו. כוחו של האימון הוא בכך שהוא משלב בין למידה ופעולה: האימון כולל התבוננות פנימה אל תוך עצמך, אל הדברים החשובים לך, העוצמות שלך והמקומות היותר חלשים שאתה רוצה לחזק וכן עשיית צעדים ממשיים במציאות כדי לקדם את עצמך. אתה מוזמן להיכנס לשני פורטלים מרכזיים בתחום האימון: פורטל המאמנים הישראלי ופורטל האימון הישראלי כדי להכיר את התחום וכן מאמנים רבים שמופיעים בפורטל. אני מחזקת את ידיך לעשות את השינוי שאתה כה חפץ בו ומאחלת לך בהצלחה!! בברכה אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

Shoko31

New member
יעוץ תעסוקתי

האמת שאני לא ממוקד כי אני די חסר ביטחון כרגע. אני מכוון לתחום משכורות לפחות בגובה המשכורת שלי או יותר, כמו כן אני לא ממש סגור על תחום בו אני יכול להצליח מבחינת התאמה מקצועית ואני צריך מקור אובייקטיבי ומקצועי שיוכל להתאים לי תחום המתחשב במגבלות וביתרונות האישיות שלי. אשמח אם יש לך רעיונות לגבי סוגי משרות או תחומים שיכולים להתאים לתחום הגדרה זה. להלן מידע לניתוח מעמיק יותר ואם את צריכה יותר מזה רק תגידי. מאפיינים אישיים: מתמטי, חוש מסחר טוב, יכולת משא ומתן, ייצוגי, אמין, סובלני, ביקורתי. לגבי מה שאני מחפש אז ככה לאו דוקה לפי סדר החשיבות, - תפקיד מרכזי בקבלת ההחלטות העסקיות בתחום בו אעסוק. - סטטוס/יוקרה. - שכר גבוה. - תחום המשלב יציאה מתחומי המשרד אחת לכמה זמן. - יתכן שילוב עבודה עם חו"ל. - יתכן משהו עצמאי או כפרילנסר. - שעות לא ממושכות. ושוב המון תודה

למעלה