דחוף-הלפ-עזרה!

דחוף-הלפ-עזרה!../images/Emo101.gif

בני בן שנה ותשע. מאז שהוא בן 8 חודשים סבל מעצירויות קשות ביקרנו אצל גסטרואנטרולוג ילדים שהמליץ לנו על טיפול ארוך טווח באבילק זה באמת עזר לחודש כמעט, והחיים כבר נראו וורודים. עכשיו הפסקתי להניק אותו וחל שינוי קיצוני בעניין. שוב אין קקי, וכלום לא עוזר. בלי מיקרולט הוא פשוט לא עושה. אני ממשיכה לתת את האבילק אבל זה לא עוזר הילד סובל! מה עושים? אגב, כמובן שתזונה טובה והמון פירות וירקות זה חלק מהסדר יום שלו.

עצירות

תקראי את המענה שלי בסרגל העליון על הגישות ההתנהגותיות לעצירות מיקרולט אינו פתרון לטווח הארוך אם תרצי אשמח לעזור חג שמח

לד"ר וסרמן-המשך

אני מבינה שמיקרולט אינו פתרון לטווח ארוך בדיוק בגלל זה הלכתי לגסטרואנטרולוג ילדים שנתן לי טיפול ארוך טווח באבילק הבעיה שהפסקתי להניק, ומאותו יום הכל חזר להתחלה והאבילק לא עוזר עד שנוכל לקבוע שוב תור לגסטרו-מה עליי לעשות בימים אלה? התחלתי לתת לו קונסיל, והיום לראשונה זה עזר. האם להמשיך עם זה? אנחנו ממש מדוכאים מזה ודואגים. איך ניתן להפגש איתך? אנחנו תושבי נהריה??

קונסיל עוזר

וזה טוב אני מאמין בסיבים אם תשאירו לי מסר אישי עם דרך ליצור קשר אשמח לנסות לעזור חג שמח

מסר אישי לד"ר וסרמן

תודה על תשובותיך. זה קצת מרגיע! ניסיתי בימים האחרונים לתת קונסיל ויום אחד זה עזר אבל היום לא! אשמח אם תיצור איתנו קשר 051220020 טלי ו/או [email protected] 049517016תודה מראש

למעלה