דחוף..המרת קבצי MAX לפורמט 3ds או X

דחוף..המרת קבצי MAX לפורמט 3ds או X

שלום אני סטודנט למדעי המחשב . בפרוייקט הסיום שלי אני עושה שימוש באובייקטים תלת מימדיים בתוך תוכנת Quest3D . יש לי כמה בעיות... ואשמח אם תוכלו לעזור...
בפרוייקט אני לא אמור ליצור את האובייקטים אלא להשתמש בהם..הסצנה שביקשו מאיתנו ליצור היא סצנה של שוק שם צריכה לעמוד לה באסטה של פירות / ירקות.. חיפשנו המון בגוגל אחר פירות/ירקות תלת מימדיים (כולל עמדת הבאסטה עצמה..) ומצאנו ממש קצת כאלה שהיו בחינם.. אלה שעלו , היו מאוד יקרים... למשל... אבטיח מאיזה 40,000 פוליגונים ב 30 יורו... בכל אופן.. אם אתם מכירים או אם למישו יש אובייקטים תלת מימדיים שיוכלו להתאים, אשמח לשמוע... הבעיה השניה והחמורה אולי יותר היא שהתוכנה בה אני משתמש לא יודעת לפתוח קבצים מסוג MAX ורוב הקבצים שמצאתי הם מהפורמט הזה.. לכן אני מחפש תוכנה לא גדולה שתוכל להמיר לפורמט 3ds או לפרמוט של דיירקט X . הבנתי מחיפושים באינטרנט שהמרה מפורמט MAX חייבת להעשות מתוך תוכנת 3D STUDIO MAX אבל זו תוכנה כבדה וגדולה ואני רוצה להימנע ככל האפשר מלהשתמש בה... האם יש דרך אחרת בה אוכל להמיר את הקבצים שלי ??? עוד משו אחרון קטנטן... אין לי כרגע הרבה אובייקטים להמיר... אם מישו מוכן שאשלח לו אותם והוא ימיר ויחזיר לי .. זה גם יכול להיות פיתרון... תודה ... המון תודה. אביעד

תודה אבל..

גם תוכנת deep exploration דורשת שתוכנת 3D STUDIO MAX תהיה מותקנת על המחשב...

יש לה stand alone שלא מחייב כלום

פשוט צריך למצוא את הגרסה הזאת. וחוץ מזה תוריד את גרסת הנסיון של מקס (שוקלת 70 מגה בערך בלי התוספות למינהם) ותסיר אותה אחרי שגמרת להשתמש.

למעלה